Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan sztorid, hogy az esküvőn nemet mondtak vagy röviddel előtte lemondták az egészet, mi történt?
Röviddel utána mondták le:
A vőlegény (ifjú férj) öccse még a lakziban megcsinálta a menyasszonyt! Pont a férj nyitott rájuk, másnap volt költözködés...
Munkatarsaim haverja masodallasban zenelt lagzikon aztan egyszer o is lebukott, h letolta a menyasszonyt, mert allitolag nem ez volt az elso.
Azota nem hivjak sehova, plusz nem egy ferj megkereste, h esetleg naluk nem e vallalt plusz munkat:D
Ugyanmár!!!
Ha a menyasszony a lagzin megy félre, akkor ribi.
De ha a vőlegény előző éjjel lép félre, akkor az "csak" legénybúcsú... mi?
Az oka nem derült ki, de a nagymamám testvérének a fia az anyakönyvezető kérdésére, közölte, hogy "nem", majd megfordult és távozott.
Én sajnos nem voltam ott, a nagymamám mesélte nevetgélve :-))
Oltári botrány lett belőle, végül ki kellett a fiúnak fizetnie az esküvői költségeket, ez akkor 300.000,- Ft felett volt (csak viszonyításként, akkoriban a minimálbér 5.000,- Ft körül volt) :-)))
Egy másik történet (ez is már több, mint 20 éves): egy barátnőm az első pasijától 18 évesen teherbe esett. Felmentem hozzá dumcsizni, és kérdeztem tőle: "no és mikor lesz az esküvő, hisz jön a gyerek". Erre ő: "ma lett volna délután, de nincs kedvem elmenni". :-)))
Jó is tette, később kiderült, hogy borzasztó link alak a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!