Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha esküvő után csak egy állófogadást tart az ifjú pár, hidegtálakkal?
Nekünk egy hétfő délután volt a polgári és a templomi. Utánna a közeli rokonokkal és meghivottakkal hazamentünk és ott volt egy kis vacsora féleség. Egy étteremből hozattunk hidegtálakat, hideg sülteket. Beszélgettünk, zene CD-ről szólt és egy kicsit megismerte egymást a két család. Mindenki jól érezte magát és tök jól érezte. Nekem ugyanúgy megvolt a menyasszonyi ruha, torta, smink és minden, csak nem volt nagy lagzi. Amikor átadtuk a meghivókat, akkor mondtuk, hogy ez egy hétköznapi nap és mire számitsanak. Senki nem ütközött meg rajta. Pedig egy kis faluban élünk, ahol eléggé megszólják azt, ami szokatlan. Mégsem tették.
Sok boldogságot!
nekünk is csak hidegtálak voltak, de sztem jó volt:)
Én konkrétan volt akinek mondtam h kb mire számítson.
Én nagyon jól éreztem magam:D
Szia!
Tavaly augusztusba volt az eskuvonk.Nalunk is allofogadas volt.
En a meghivo szoveget eleve ugy irtam h " es az azt koveto allofogadasra."
Egyreszt hely hiany miatt voltunk "rakenyszerulve" erre a megoldasra,masreszt a csaladaink ott ismertek meg egymast mivel a ferjem erdelyi es Magyar o-n volt az eskuvo.Szoval ugy gondoltam h "oldott" legkorben az ismerkedes is jobban megy.
Amugy mi a fiatal par a szuleink es a nagyszuleink a "menyasszonyos asztalnal" ultunk.A vendegeknek is biztositottunk szekeket es kozepen voltak az asztalok.Igy mindenki azt evett amit akart.Nalunk 4 fele koret volt(krumplisalata 2 fele ecetes majonezes,francia salata es rizibizi) es 4 fele hus( 2 fele rantott hus csirke,diszno,sonkatekercs es fasirt).Apam ket baratja marha porkoltet is foztek,krumplival.
Es akiktol a kajat rendeltuk meg ingyen vegetarianus talat is csinaltak.
Aztan voltak a tortak cukraszdabol(dobos,puncs,oroszkrem,csoki), a sutit azt asszonyok sutotek a falubol,gyumolcsok es vegul a menyasszonyi torta.
Szoval nalunk eleg sok kaja volt mert 200 vengegunk volt de mindenkitol jot hallotunk vissza.
Azota mar 2 eskuvo volt ebbe a tarsasagba es ok is ugyanugy csinaltak mint mi.Szoval nem lehetett nagyon rossz.
Sok boldogsagot nektek!
40 főre az ital kb. 100 000 Ft! Legalábbis nálunk. A röviditalok nagyon megdobják...
Szerintem jó ötlet nektek, hogy sátrat húznak fel a kertbe! Az szerintem olyan romantikus! Én is ilyet szerettem volna, de mi nem kertes házban lakunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!