Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már csúnya menyasszonyt?
Én éppen tegnap láttam. Nem is az volt a baj a menyasszonnyal, hogy alapvetően nem szép, hanem, hogy a dundi alakjához egy keresztbe redőzött, habos-babos ruhát választott, ami éppen a derekánál volt elvágva, ott ért össze a szoknya rész a felsővel, és mivel a két hurkának is éppen ott volt a határa, úgymond beszippantotta ezt az elválasztó varratot meg az alatta és felette lévő 10 centit. Borzasztóan állt rajta a ruha, nem is tudom, milyen barátnőket vitt magával a ruhapróbára, akik képesek voltak neki azt mondani, hogy szép benne :S:S Pedig egy empire fazonú ruha csodásan állt volna neki.
Mindennek a tetejéba a frizurája is katasztrófa volt. Nincs olyan nagyon sok haja, nagyon vékony szálú és elől ilyen állig érő lenövőben lévő fufruja van. Na ebből csináltak hátul valami kontyot, ami semmilyen volt és a fufrut meg...azt hiszem talán bezselézték és szögegyenek tincsekben lógott lefelé.
Pedig szép arca van, lehetett volna belőle sokkal szebb menyasszony is :(:( És nagyon meg is érdemelte volna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!