Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami, ami balul sült el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami, ami balul sült el az esküvőtökön és rossz visszagondolni rá?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy felkészüljek, mik történhetnek:-)
2009. máj. 12. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
úúúhhhhhh, ezen a sztorin én is kiakadtam. az én férjem biztosan elhinné, és elbeszélgetne ezzel az állítólagos jóbaráttal
2009. máj. 12. 11:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A nincs benne rendszer .. és azonkivül kétértelmű helyzet van .. elsétál mellettem ,szűk a hely és "kénytelen" hozzám érnie...költözködéskor ..csak segítet a dobozt felvenni és vigyázott hogy el ne essek..hasonló szitúk .A férjem meg üldözési mániával dorgál .Így már nem is mondom neki .
2009. máj. 12. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon volt ilyen. Minden nagyszerűen ment, csak az lepett meg, hogy egyik meghívott nem jött el, pedig az esküvő reggelén még találkoztunk is. Arra hivatkozott, hogy fogyókúrázik és ezért nem jött el. Azóta is néha erre visszagondolok, mert rosszul esett.
2009. máj. 12. 11:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos az egyik kedves vendék annyira berúgott, hogy tört-zúzott mindent. Hál'istennek ez már csak a végén volt, így nem sok ember látta. Viszont a kár jelentős volt. :(
2009. máj. 12. 12:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is elkéstünk az esküvőről. Anyósék else jöttek, pedig a sógor lett volna a tanú. Gyorsan kellett szereznünk helyette mást. Utána a bulinál még a férjemet kiosztották telefonon, hogy milyen szemét, hogy "jól" érzi magát mikor ők nincsenek ott, neki is az esküvő után hozzájuk illetve volna menni.
2009. máj. 12. 12:21
 16/22 anonim válasza:
100%
Szia! Nekünk leesett a kocsidísz az autóról, nem szólt a duda, és a férjem tanúja otthon hagyta a személyiét,amiért vissza kellett mennie, és emiatt a kamerás (tanú fia) lemaradt az igenről! :)De ezekkel együtt volt igazán jó és emlékezetes az esküvőnk.
2009. máj. 12. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A mi esküvőnkön az egyik vedég szó nélkül elvitte a fiamat a kocsmába aki akkor 6 éves vot. Mi meg kerestük égen földön,már az összes vendég őt kereste,senki nem volt a sátorba. Ugy volt, hogy a rendőröknek szólulnk mire vissza értek. Ez asztán eléggé közrejátszott a hangulatba.Sosem felejtem el.
2009. máj. 12. 13:12
 18/22 anonim válasza:
100%
Úgy 10-en mondták, hogy nem tudnak eljönni, aztán mégis eljöttek, sőt, 20-al többen voltunk, mint ahányat meghívtunk + a 10 aki mégis eljött. nem volt ülőhely, úgy kellett vacsora előtt asztalt és széket szerválni.
2009. máj. 12. 13:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én hàzassàg kötésem olyan volt hogy egyik szülö se jelent meg,csak én a pàrom,meg két idegen tanu.

A ciki az volt,hogy mikor kimondtuk az igent,az egyik tanu beszolt,hogy ö nem hallotta,mondjuk mégegyszer,meg az egész beszédböl viccet csinàltak.

Nem volt egy cseppet sem romantikus.Nagyon sajnàlom a mai napig..

2009. máj. 12. 14:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajátom nem volt,anyumékról tudok mesélni,hát nekik az egész el volt rontva.Tripla esküvő volt,anyu apum,apám tesója és anyu legjobb barátnője,anyu tesója és kerianyum.Apám anyja egy bolond fellengzős vényasszony,akinek csak az számított,hogy a legszebb esküvő legyen az övék.Falun voltak,tehát már rosszul kezdődött.Az egész úgy indult,hogy nagyanyám levágatta anyám gyönyörű haját és charlie-sra be daueroltatta,amitől úgy nézett ki mint egy uszkár,de ayumnak szava nem lehetett.Aztán az esküvő napján,úgy volt akkr szokás,hogy a vőlegény hozza a kocsit a mennyaszzonynak,hát anyumnak elfelejtettek.Érdekes mert csak neki.Szerencsére apám keriapja nagyon édes és ezért ő vitte anyum,ha ő nincs,meghal az egész.Aztán amikor végigvonultak a falun,elfelejtettek pénzt adni nagyanyámék(apám anyja) és ezért anyámat nem engedték el.Tényleg véresen komolyan vették azok a bolondok.Aztán a nászajndék XD,nagyanyám(ismét apám anyja),lenyúlta a menyecske táncos pénzt és be sem vallotta.Mekkora broki már.A mai napig nem láttuk azt a pénzt viszont,pedig nem volt kevés.
2009. máj. 12. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!