Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok? Lehetnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Lehetnek az eskuvomon száriban?

Figyelt kérdés

Imadom a szarikat, evekig laktunk Indiaiak kozott, az uzletekben gyonyoruek voltak (az unneplos darabok). Ekkor szerettem bele egy feher szariba.

Hamarosan lesz a templomi eskuvonk, arra gondoltam, hogy szarit fogok venni, nem eskuvoi ruhat.

Mar evek ota ossze vagyunk egyebkent hazasodva, gyermekeink is vannak, csak a templomi eskuvot kellett mindig elhalasztanunk (es buli is lenne utana).

Ti mit szolnatok hozza, ha ilyen elozmenyek mellett (tehat nem friss hazasodok vagyunk) a menyasszony ezekhez hasonlo ruhakban lenne?

[link]

[link]

Olyan felsoresszel szeretnek ruhat keresni, ami nem rovid, tehat nem raknam ki a derekamat a templomban.

Vagy maradjak inkabb eskuvoi ruhanal?

Nekem abbol is a szukebb fazonok tetszenek, nem a hagyomanyos habos-babos.

[link]

De a szarihoz megiscsak jobban vonzodom...

2011. nov. 20. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz otlet, bar egy kicsit furan fogsz kinezni szariban a templomban. :o)Viszont az a lenyeg, hogy te jol erezd magad benne.

Szukebb fazonu menya ruhat meg csak akkor ajanlanek, ha tokeletes az alakod.

2011. nov. 21. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első szari nagyon szép darab:) És ha az alakod is megvan hozzá akkor tökéletes választás:)
2011. nov. 21. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

az első szári nagyin szép, simán elmegy menyaruhának is, a klasszikus értelemben...:)

nekem tetszene! :)

2011. nov. 21. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Először le akartalak oltani hogy minek akarsz katolikus tempölomab száriba menni,ha ráadásul egyikőtök sem indiai,de ez a szári gyönyörű:-) Vedd fel nyugodtan szerintem.
2011. nov. 21. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első ruha nagyon szép! A második már nem annyira templomba illő, mert lehet megszólnak a nénikék, hogy kinn van mindened :D Szerintem simán lehetsz ebben, nem kell mindenkinek tudnia, hogy ez szári.
2011. nov. 21. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Az alakom szerencsere megvan hozza, vekony vagyok, de van csipom, vekony a derekam, magas vagyok. Szoval ez igy rendben van, mar probaltam is szarit, jol alltak. Nagyon is jol es tenyleg nagyon tetszettek (csak feltekerni nagyon bonyolult, de majd gyakorolnek). :)

A masodik szarit ugy kepzeltem, hogy nem semmifelekeppen sem ilyen rovid szaribluzzal, hanem normal hosszuval, templomban nem szeretnek felig pucer lenni. Az tenyleg durva lenne. :)

Koszonom a valaszokat meg egyszer!

2011. nov. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!