Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem állati ciki, ha a férfi csokornyakkendőben van az esküvőjén, annál meg nincs is rosszabb, ha mondjuk frakkban. Mi a véleményetek?
Lehet, hogy valakinek jól áll, de én eddig csak olyat láttam, ami elég szörnyen nézett ki..Olyan pingvines..
Meg hogy lehet bulizni egy frakkban? Elég merevnek kell lenni ahhoz szerintem, hogy valaki frakkban esküdjön
Van egy olyan szó, hogy tradíció, magyarul hagyomány - pl. pár éve állították vissza kötelező jelleggel a bíróknak, ügyészeknek és ügyvédeknek a talárt -, amihez nem szégyen ragaszkodni. Egy elegáns öltöny, amit az első kedves hozzászólók egyike javasolt, nem annyira ünnepélyes.
Akinek nem tetszik a csokornyakkendő, ne menjen férjhez egy pingvinhez!!
Én igazából azt nem értem, hogy ez a kérdés miért fontos neked annyira, hogy ide beírd.
Soha nem értettem azokat az embereket, akiknek a legfontosabb dolga mások örömébe belepiszkálni, minden lehető és lehetettlen alkalommal jó kis negatyv véleményt mondani.
Nem mindegy neked, hogy ki miben esküszik?
Ha a te esküvőd lenne és a te vőlegényed akarná felvenni, de ez neked nem tetszene, akkor érthető lenne a kérdésed.
És sokan írnák, hogy próbáljatok kompromisszomat kötni.
De csak azért, hogy megnyugodva érezd maga, hogy a másik esküvőjén elmondhatod, hogy hülyén néz ki sokak szerint?
Hogy odamenj ahová meghívtak és a második sorban suttogj, hogy nevetséges pingvin?
Ha elmész egy esküvőre, örülj hogy meghívtak, örülj a pár boldogságának, egyed/igyad tele magad, táncolj, érezd magad jól.
De ne köszörüld rajtuk a nyelved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!