Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az árajánlat?
Nekem tetszik, egy átlagos esküvői menü lesz. Körasztalokkal és a rendezvény terembe kihelyezett polgári esküvővel.
Árak főre lebontva:
Welcome:
2 pohár pezsgő, szénsavas és rostos üdítők, polgári szertartás 1250 Ft.
Újházi tyúkhúsleves
rántott sertés borda
rántott gomba
sült csirke
rizi-bizi, petrezselymes burgonya
sertés pörkölt nokedlivel
ecetes paprika és uborka
a fentiek 4200 Ft.
Töltött káposzta: 375 Ft
Ital csomag: 2200 Ft
Ebben benne van 80liter alkohol ( sör és bor), korlátlan üdítő, ásványvíz és kávé
a tömény, a süti bevihető és nincs dugópénz.
A rendezvényterem 50.000 Ft.
Mit gondoltok? a menün nem akarunk változtatni, nekünk így tökéletes, viszont érdekel, hogy szerintetek ez így milyen. Szerintem nagyon méltányos, nekem nagyon tetszik. De azért várom a tapasztalatokat és a válaszokat!
Köszönöm!
ma 10:54
a tiéd is nagyon jól hangzik. szabad tudni merre felé lesz? a miénk Borsodban, borvidék :) rántott csirke azért nem lesz, mert lesz két féle rántott, nem akartunk egy harmadikat is. lett volna még rántott sajt, viszont arról a tulaj lebeszélt, mivel azt nem lehet frissen kisütni, mert nem lesz olyan. Ebben igaza van. Igen, lehetne több választék is, de ez futja, sajnos nem lehet több. nyilván szerettem volna salátákat is, rétest is, de nem tudjuk megengedni magunknak. Hitelt meg nem fogok felvenni az esküvőmre. Ezért inkább addig, amíg a takarónk ér. De azért köszönöm a választ még egyszer. :)
Az ár mindig relatív, ezt az ajánlatot átlagosnak tartom, azaz reálisnak. Főleg a mai gazdasági helyzetben. A fővárosi árakhoz képest ez kifejezetten olcsó, a falusi "magánrendezvényekhez" meg talán sok. De egy hotel áraihoz képest jó. Persze az sem mindegy, melyik országrész.
Azokkal a kommentekkel meg, hogy jó-e a kaja vagy nem, igazán nem kell foglalkozni. Mindenkinek a kedvére nem lehet járni, lesz olyan a násznépben úgyis olyan vendég, akinek nem fog tetszeni a menü. Ez a normális. 10 ember ízlését könnyebb kielégíteni, mint 70-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!