Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez az árajánlat?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, egy átlagos esküvői menü lesz. Körasztalokkal és a rendezvény terembe kihelyezett polgári esküvővel.

Árak főre lebontva:

Welcome:

2 pohár pezsgő, szénsavas és rostos üdítők, polgári szertartás 1250 Ft.

Újházi tyúkhúsleves

rántott sertés borda

rántott gomba

sült csirke

rizi-bizi, petrezselymes burgonya

sertés pörkölt nokedlivel

ecetes paprika és uborka

a fentiek 4200 Ft.

Töltött káposzta: 375 Ft

Ital csomag: 2200 Ft

Ebben benne van 80liter alkohol ( sör és bor), korlátlan üdítő, ásványvíz és kávé

a tömény, a süti bevihető és nincs dugópénz.

A rendezvényterem 50.000 Ft.

Mit gondoltok? a menün nem akarunk változtatni, nekünk így tökéletes, viszont érdekel, hogy szerintetek ez így milyen. Szerintem nagyon méltányos, nekem nagyon tetszik. De azért várom a tapasztalatokat és a válaszokat!

Köszönöm!

2011. nov. 2. 09:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
from oz: ezt is megértem, elfogadom, természetesen, csak tudod, kiemeltem a kérdésben, hogy a menüsoron nem fogunk változtatni. több oka is van, az egyik, hogy ismerjük a násznépet, igazi falusi mindenki, nem is szeretik az extrákat, a násznép nagy része család, a maradék igen elenyésző százaléke baráti kör, akiknek az esküvőjén hasonló volt a menü, ergó szeretik ezeket. a másik, mint említettem, hogy sajnos a költségvetés sem tud nagyobb hacacárét megengedni. Igazából a kérdésben benne volt, hogy nem változtatunk a menün, nem tippeket kérek, az árra vonatkozó véleményeket kértem. És nem az a baj, ha valaki leírja a véleményét, hanem az, hogy nem a kérdésre válaszol. mert akkor írja mellé, hogy nekem nem tetszik, de... ez így sok, vagy kevés. akkor nem lenne gondom. Egyébként a kérdésre nem válaszoltam. 75-en leszünk kb. ebben benne vannak a zenészek, vőfély is. A terembérlés pedig azért van, mert ez egy hotel külön álló rendezvényterme, most épült, a miénk lesz az első esküvő. A helyszínben pedig nem sok lehetőségünk volt, sajnos a környéken nem sok lehetőség van helyszínre. az előző helyszínen ugyan ezért a menüért 7700 Ft-ot kértek el, és ebben nem volt benne az ital. De ettől függetlenül mindenkinek ment a zöld kéz, csak kérlek, a kérdésre válaszoljatok.
2011. nov. 2. 11:05
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 10:54

a tiéd is nagyon jól hangzik. szabad tudni merre felé lesz? a miénk Borsodban, borvidék :) rántott csirke azért nem lesz, mert lesz két féle rántott, nem akartunk egy harmadikat is. lett volna még rántott sajt, viszont arról a tulaj lebeszélt, mivel azt nem lehet frissen kisütni, mert nem lesz olyan. Ebben igaza van. Igen, lehetne több választék is, de ez futja, sajnos nem lehet több. nyilván szerettem volna salátákat is, rétest is, de nem tudjuk megengedni magunknak. Hitelt meg nem fogok felvenni az esküvőmre. Ezért inkább addig, amíg a takarónk ér. De azért köszönöm a választ még egyszer. :)

2011. nov. 2. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon szívesen a választ :) sajna tudom, h milyen az, ha megvan a rászánt pénz és ahhoz kell igazítani mindent. A miénk zal megyében lesz a Hotel Centrálba :) ez is külön rendezvény terem lesz :)
2011. nov. 2. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
MOndjuk, en sem hallottam hogy ennyi emberre, fogyasztasra, teremberlest kellene fizzetni. Eppen azert, mert elsok vagytok, kellene nekik "ingyen" kiadni, mivel a legjobb hirdetes az szajrol-szajra megy.
2011. nov. 2. 11:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Zala megye :) kicsi koromban ott nyaraltam, nagyon szép vidék :) akkor az ország másik vége. Én pesti vagyok, de a párom Borsodi, azért lesz ott a lagzi. és mivel tőle többen jönnének, úgy döntöttünk, ez így könnyebb a szállás miatt is. mert még azt is fizetjük, így sajnos a menün spórolunk. Nekünk a Kúria Hotelben lesz :) mikor lesz a nagy nap?
2011. nov. 2. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
A miénk június 23án lesz :) még 8hónap de már csak a templomi szertartást kell megbeszélnünk, de azzal még várunk, mert nem biztos h lesz :) hamarosan indítok a weddings.hu n blogot, ha gondolod majd belinkelem és nyomon tudsz követni. Sok apsztalatot is leírok majd. Nektek mikor lesz a nagy nap?
2011. nov. 3. 11:03
 17/19 A kérdező kommentje:
nekünk június 2-án :) én is gondolkodom blogon :) mindenképp megnézném a tiéd :) azóta már lefoglaltuk az éttermet, van már úgy néz ki zenekar, vőfély. még a dekorost nem értem el, de szerintem december végéig mindenkivel fogunk már beszélni :) utána már csak a ruhával kell foglalkozni :) meg a fizetéssel :)
2011. nov. 6. 22:07
 18/19 anonim válasza:

Az ár mindig relatív, ezt az ajánlatot átlagosnak tartom, azaz reálisnak. Főleg a mai gazdasági helyzetben. A fővárosi árakhoz képest ez kifejezetten olcsó, a falusi "magánrendezvényekhez" meg talán sok. De egy hotel áraihoz képest jó. Persze az sem mindegy, melyik országrész.

Azokkal a kommentekkel meg, hogy jó-e a kaja vagy nem, igazán nem kell foglalkozni. Mindenkinek a kedvére nem lehet járni, lesz olyan a násznépben úgyis olyan vendég, akinek nem fog tetszeni a menü. Ez a normális. 10 ember ízlését könnyebb kielégíteni, mint 70-ét.

2011. nov. 27. 11:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. A tokaji, mádi borvidék egyik szállodájában lesz az esküvő, annak is egy külön rendezvénytermében. Én is így gondolom, ahogy mondod, nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Lesz leves, sertés és csirke illetve sütemény és ital. Ennyire futja. :) Reméljük szép lesz :)
2011. nov. 29. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!