Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek viseljek szemüveget az esküvőn, vagy ne?
Az első esküvőmön én is úgy gondoltam,szemüveg nélkül szeretnék lenni.A kontaktlencsém viszont,amit e miatt vettem,egy kemény lencse volt-csak az felelt meg valami miatt a szememnek-,így 12 órát lehetett benn max.Menyecskeként már szemüvegben voltam,de égett nagyon szemem-műkönny ide-oda!
A másodikon szemüvegben voltam,s teljesen tökéletesnek érzem így utólag is a dolgot!
Sok boldogságot!
Én is gondban vagyok emiatt, igaz én már vagy 8 éve kontaktlencsét hordok, de az nem lehet benn egész nap, csak max 12 órát (legalábbis az enyém olyan fajta), ha ennél tovább hordanám, olyan vörösek lennének a szemeim, hogy csak na. Ezért a fotózáson, ceremónián, vacsin meg amíg bírom kontaktlencsében leszek, és majd cserélek.
Neked fordított a helyzet, de lehet, hogy az lenne a legjobb ha te is felesben csinálnád.
Arra is figyelj, hogy bármilyen kontaktlencsét kapsz, fokozatosan kell hozzászoktatni a szemedet, tehát hetekkel előbb el kell kezdeni hordani.
Attól meg ne félj, hogy még nem láttál szemüveges menyasszonyt, egyrészt ez nem azt jelenti, hogy nem létezik, másrészt, ez a te/ti esküvőtök, ha te szemüvegben érzed kényelmesen magad, akkor viselj szemüveget, ez hozzád tartozik és nem hiszem, hogy bárki is megszólna érte, a sminkes meg biztos megoldja, hogy szemüvegben is hangsúlyos és szép legyen a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!