Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdez-felelek játék esküvöre?
Összeházasodunk, és csak 7 vendég lesz, a szük családi kör.
Viszont kétnyelvüek vagyunk, mert párom német és németországba is lesz az esküvö. Soha nem találkoztak még, mert mindkét szülö több száz km-re lakik tölünk.
Èn vagyok az egyetlen aki mindkét félell tud beszélni, habár sógorom és tesóm beszél kicsit angolul, de ennyi.
Mivel ugyan abban a házban lesznek elszállásolva mindkét család így szeretnénk két játékot, mindegyik válaszolós.
Az egyik "ki ismeri jobban a másik országát? " a másik pedig "ki ismer jobban minket?"
az országos kérdéseknél olyat akarunk feltenni, hogy "hogy hívják Mo-g Miniszterelnökét, vagy Németország Kanzellárját?" vagy "melyik Németország legnagyobb folyoja, Mo-ág legnagyobb folyoja?" vagy is egy kérdés mindegyik országra legyen jó, vagy hasonló kaliberü.
a ránk vonatkozóba meg ilyeneket akarunk "mikor költöztünk össze?" Melyik ételt utálom én és melyiket a párom....
segítenétek még ilyen kérdéseket feltenni?
köszi aki tudott normálisan válaszolni.
Párom családja nagyon játékos, és az én tesómék is. Párom családjának kb 200 társasa van otthon, és mikor össze jön a család szinte minden este játszunk.
szerintem mindkét féltöl elvárandó hogy megtudják mondani melyik évben költöztünk össze, vagy mi a kedvenc kajánk, mivel évente több hetet töltünk anyukáméknál vagy anyósnál akik föznek ránk.
ez nem olyan esküvö ahol nagy kiöltözés és csinadratta lesz. mi 3-ban a kislányunkkal akartunk házasodni, de szülök is ott akartak lenni, és ezért lesz így. viszont hogy ne csak üljenek egymással szembe és nézzék egymást kukán ezért gondoltam. minden 2 nyelven lesz persze.
Teljesen jó ötlet! Főleg, hogy csak ennyien lesztek!
Ne hagyd magad lebeszélni!!!
Most volt az esküvö.
Megcsináltuk a kérdéseket.
Ès szuperül sikerült.
Mivel a két fél nem tudott beszélgetni, így nagy örömmel vették, hogy valami közös program van.
Egyébként olyan jól sikerült a kérdéseket össze állítani, hogy mindkét quiz 12 kérdésböl állt, és 1-1 pont külömbséggel végzett a német és magyar oldal. az egyiket az egyik nyerte, a másikat a másik. másfél óra volt egy játék.
a vicces hogy a jétékok alatt ment a közös viccelödés, egymás között próbált kommunikáció (az egyik kiakarta szedni a másikból a választ ) de mikor csak sima ebéd, vacsorára ültünk össze az sokkal döcögösebb volt. kicsit sajnálom, hogy nem volt még 1-2 ilyen játék, mert 2 napig voltunk együtt egy helyen a családokkal.
kösszi aki tudott a kérdésre válaszolni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!