Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő és aki összead (anyakönyvvezető vagy ki) mennyibekerül?
Pesten, de legalábbis Újpesten csak hétvégén van házasságkötés.
Viszont ingyen van minden, beleértve a termet is. Csak a nagyon extra dolgokért kell fizetni, mint pezsgő, fényképész. Ha jól emlékszem a zenéért sem.
Nekünk Sopronban volt aug.6-án, 40en voltunk. Először mi is a két tanús megoldáson gondolkodtunk, de aztán rájöttünk arra, hogy ilyen nem minden nap van az ember életében, ezért utánajártunk néhány dolognak! Maga az esküvő alapára 15600,- forint volt (kisterem, anyakönyvvezető). Nekünk is ajánlottak mindenfélét, ilyen kristálypohár a pezsgőhöz, olyan gyűrűpárna, sőt még a pezsgőért is kértek volna. Mi nem kértünk semmit, mert a pezsgőt mi vittük, a gyűrűpárnát már előre megvettük, a gyertyákat (gyertyagyújtás) aukciós oldalon vásároltam, sima pohárból ittunk. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttünk, bár nagyon nehéz volt kigazdálkodni ezt az összeget is, az esküvőről nem is beszélve. Mi 400ezer forintból hoztunk ki mindent, amiben a kaja és az ital is benne volt.
Tehát ha nem "muszájból" házasodtok, hanem azért mert valóban szeretitek egymást, szerintem szánjatok rá elég időt és energiát, mert egy közös gyertyagyújtás és egy megható szülőköszöntés életre szóló élmény is lehet.
De persze a Ti döntésetek :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!