Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/44 anonim válasza:
Gyönyörű! Letisztult, nincs tele undorító fodrokkal és csipkékkel, amitől egyébként nekem is hánynom kell...
Szerintem jó választás lenne. :)
22/44 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy jól álljon és jól érezd magad benne. Egyébként nekem tetszik.:) Próbáld fel (vagy egy hasonló szabásút), és ha tetszel benne magadnak, akkor megtaláltad! (Érdekes, most már az 58%-osnak is tetszik!:D)
23/44 anonim válasza:
Nekem túl egyszerű.
Nagyon szép nőnek kell lenni ahhoz, hogy ebben ne tűnjön túl jelentéktelennek a viselő.
27/44 anonim válasza:
A ruha szép de ehhez kell megfelelö testalkat is.
vagy is elég mellek amik kitöltik a ruhát.
nem szabad dagatnak lenned, és kisebb has is kilátszik benne. a felsökarod ne legyen hájas de piszka vas sem.
szerintem ez a ruha szuper testalkatra való.
28/44 anonim válasza:
Nagyon szép, bár nekem túl egyszerűnek tűnik.
29/44 anonim válasza:
Nemesen egyszerű, kifinomult elegancia.
30/44 anonim válasza:
Na ez az a ruha, amit még én is szívesen viselnék pedig gyűlölöm az esküvői ruhákat. Ez a ruha szép, elegáns, nincs túlcsicsázva felesleges fodrokkal, szépen követi az alakot és mindeközben könnyed stílusú. Nekem nagyon-nagyon bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!