Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ma voltam ruhát próbálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam ruhát próbálni, szerintetek sok ennyi pénz ezekért a ruhákért?

Figyelt kérdés

Szóval:

Menyaruha 90E

Öltöny 60-70E, ebből lejön 10%, ha a menyaruhát ott béreljük

Menyecske: 28E, de ha a menyaruha+öltöny onnan van, ajándék

Abronccsal, fátyollal, minden kiegészítővel együtt

PLUSZ

ha onnan van a ruha, akkor a fotóst 50% kedvezménnyel kapjuk (szépek a képei), és ingyen csinál egy e sessiont is, reggel héttől hajnali2ig 60E ft a féláras díj

vagyis menyaruha90+öltöny kb.60+fotós60= 210E Ft.

Szerintem jól járnánk?

Szerintetek?

Pécsi szalon, ha valakit érdekel, belinkelem, meg a ruhákat is:)

2011. okt. 3. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi pécsen a Shalia-ból kölcsönöztük a ruhát 120e volt, ebben benne volt a menyasszonyi ruha és a menyecske ruha is, és minden kiegészítő. (kesztyű, fátyol, kistáska, boleró, varrott nyakdísz a menyecskeruhához) És 30e helyett 15e volt az 5 koszorúslányom ruhabérlése. (15e/ruha)

A férjem öltönyét 35e-ért vettük a kereskedők házába, +ing+nyakkendő+cipő.

A fotósunk 40e volt, nem hivatásos esküvői fotós, de csinált már esküvőt is, a mi képeink gyönyörűek lettek, ha érdekel, privátba tudok küldeni képet meg elérhetőséget is.

Mi megpróbáltuk mindenből a legolcsóbbat és egyben jót is megkeresni, rettenetesen elvannak szállva az árakkal, főleg a fotósok.

Szerintem egyáltalán nem sok amit írtál.

2011. okt. 4. 12:37
 12/13 A kérdező kommentje:

szalon a carmen szalon, a fotós pedig a tulaj férje, azért tudnak kedvezményt adni. :)

icipicit drágállom, de igazándiból így nem kell semmivel sem többet foglalkoznom, és a menya+menyecske+öltöny-re minden kieg.gel együtt 150re számoltam, plusz50re a fotóst. ez így 10-20E-rel drágább, és oooolyan szééép voltam benne:)

2011. okt. 4. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:

na itt legalább tényleg occsó, és ezt meg is veheted:

[link]

2011. okt. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!