Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valakinek ötlete arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek ötlete arra, hogy hol találon egy szépen és nem drágán dolgozó varrónőt?

Figyelt kérdés
Szeretnék varratni egy ruhát, amit én menyecske ruhának szánok. Van róla egy képem, csak épp nincs varrónő ismerősöm, és hát az anyagi keret is véges.
2009. ápr. 28. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
merre laksz az országban? mert 2-300 km-re sok lenne elmenni. Jász-Nagykun-Szolnok megyében tudok...
2009. ápr. 28. 12:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Pesten lakom, de azért köszi
2009. ápr. 28. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én Adonyban tudok:) Nekem ő varrt, szalagavatós, ballagós ruhát, most bölcsőre baldachint, az anyukájának anyósának esküvőre ruhát...200 %-al tudom őt ajánlani.
2009. ápr. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!