Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevonuló zenét mit ajánlanátok?
Magyart szeretnénk mindenképpen. Szülőköszöntő: Emberek Mama illetve a gratulációkor Demjén Most kell eldöntenem című száma lesz. (vagy ez lesz a bevonuló, de akkor gratulációs nincs)
Az esküvő május 23.-án lesz, még nem voltunk a házasságkötőben pontosítani a részleteket, majd a jövő héten kell. De addigra szeretném, ha ezek meglennének. Kell/lehet még valamire zenét választani?
Bevonulónak nagyon j a Demjén szám.Én gratulációnak ajánlanám ugyancsak demjén :Amíg élünk szeretni.GYönyörű.és hihetetlenül megható.Aztán JAnza Kata,Dolhai Attila:Érted születtem.
Janza Kata:csak szerelem.
Baktai Andrea+Fiesta:sohase mondtam még el.
Én ezek közül válogattam.Ajánlom hallgasd meg őket youtube-on és oldalt vannak hasonló számok.
Bevonulónak: Szívből szeretni(Szinetár Dóra Rómeó és Júlia c. musicalből) Az operaház fantomjából: Csak ennyit kérek én(Mahó Andrea+vagy Miller Zoli, vagy Homonnai Zsolt)
Szokott lenni köztes zene is, álltalában 3-4 számot kérnek:Bevonuló, köztes, szülőköszöntő,gratuláció.Köztes zenének mindíg valami instrumentálisat kérnek, mivel magyart szeretnétek, szép köztes, Liszt: szerelmi álmok.Nagyon Sok Boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!