Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bunkó dolog közeli rokont nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó dolog közeli rokont nem meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés
Igazából azért gondolkodtunk el azon, hogy pár emberrel közöljük, hogy nem látjuk szívesen az esküvönkön, mert mióta megtörtént az eljegyzés, állandóan arról beszélnek, hogy mekkora őrültséget csinálunk a házasággal. Minket is próbálnak meggyőzni, hogy butaság amit csinálunk, mert szerintük túl fiatalok vagyunk ehhez a döntéshez, és nem vagyok együtt elég ideje. 21 és 23 évesek vagyunk, és három éve vagyunk együtt (már együtt is élünk). Az az igazság, hogy én izgatottan várom a nagy napot, de nem szeretném, hogy ott is azt kelljen hallgatnom, hogy meg fogjuk bánni ezt a dolgot. Én elhiszem, hogy valaki így gondolja, de akkor is, miért olyan nagy kérés, hogy tartsa meg magának a véleményét? Illetve, ha egyszer végighallgatuk, és elmondtuk, hogy ennek ellenére, mi szeretjük egymást, és igenis össze akarjuk kötni az életünket, és szeretnénk, ha többet nem próbálnának minket lebeszélni az eksküvőről, mégis teszik a megjegyzéseket, mivel állíthatnánk le őket? Aki volt hasonló helyzetben hogyan oldotta meg, hogy a nagy napon csak azok legyenek ott, akik tényleg velük örültek?
2011. szept. 29. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Bunkó dolog közeli rokont nem meghívni az esküvőre?"

Nem mindig.

"Igazából azért gondolkodtunk el azon, hogy pár emberrel közöljük, hogy nem látjuk szívesen az esküvönkön"

Nem kell ezt durván csinálni, elég nem meghívni őket :)))

2011. szept. 30. 06:11
 12/16 anonim ***** válasza:
A saját esküvőjére azt hív meg mindenki, akit akar!
2011. szept. 30. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az a helyzet, hogy a saját unokatestvérem és kedves felesége évekig elhordott mindennek, továbbá a feleség eltiltotta tőlem az unokatesómat, mert én rossz hatással vagyok rá. (Állítólag) Mióta megtudták, hogy eljegyzés volt, olyan mézes mázosak, hogy köpni nyelni nem tudok. Aztán kibújt a szög a zsákból, egyenesen megkérdezték, hogy őket meghívom e. Én egyenesen NEM-et mondtam. Igencsak meglepődtek, hogy meg merem lépni ezt.

De akkor sem vagyok hajlandó olyan emberekkel ünnepelni, akik gerinctelen módon még a fejét is elfordította, mikor köszönni kellett volna. (Mindezt ráadásul úgy, hogy még szomszédok is vagyunk)

Ha emiatt bunkó vagyok, vállalom. De nem akarok bosszankodni azon a napon.

2011. szept. 30. 08:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Végképp nem bunkóság nem meghivni a "kedves "rokonokat. A te és a párod döntése ez. Szerintem elég a szülöket, testvéreket meghivni. Egyébként sok boldogságot, esztendöre apróságot =)
2011. szept. 30. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi idén házasodtunk össze a férjemmel, 5 éve vagyunk együtt, most várjuk a második gyerekünket.

Még csak pár hónapja jártunk, amikor szóba került az esküvő, na, akkor a nővére elkezdte sorolni, hogy az ő részükről kb 50 embert kellene meghívnunk, köztük pl a szomszédokat, mert úgy illik.

Utána átrágtuk a férjemmel, és arra jutottunk, hogy:

1. mivel mi fizetjük az egészet, senki semmibe nem szólhat bele. Véleményt meghallgatunk, de ez minden.

2. azt hívjuk meg, akit jónak látunk. Így elég kicsi lett az esküvő, de pl anyós a nagy nap előtt egy hónappal kezdett el zizegni,hogy a férjem keresztapját is hívjuk meg. Tényleg nem volt a listán, mert kicsi esküvőt akartunk, és úgy gondoltam, ha az 5 év alatt nem került rá sor, hogy egyáltalán bemutassanak neki, akkor nem hiszem, hogy meg kellene hívnunk. Nem is tettük.

Egyébként összesen talán 25en voltunk az esküvőn, tök egyszerű volt, egy szimpla vacsora és kész. Mindenki áradozott, hogy mennyire jó volt. És tényleg csak azok voltak ott, akiket szeretünk. (szülők, az én testvérem, és a barátaink)

A férjem testvérei nem jöttek el, mert nem felelek meg az ízlésüknek, és az öccsüknek nem ilyen esküvőt akartak. Persze ők nem gondolkoznak azon, hogy bunkók voltak-e, vagy sem.

2011. szept. 30. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:

nem szabad őket meghívni és ennyi. a párommal mi sem hívjuk meg a nagybátyját mert sokat bunkózott a párommal.

vigyázz hogy semmilyen körülmények közt ne tudhassák meg hol s mikor lesz a nagy nap:)

2011. okt. 31. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!