Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rosszul gondolom, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul gondolom, hogy már levagyok késve?

Figyelt kérdés
a házasságról....25éves lány vagyok,párommal 1 és fél éve vagyunk együtt,azt mondta,2év mulva szeretne elvenni feleségül...De barátnőim,ismerőseim már mind megvannak házasodva stb.és azzal buzerálnak,hogy már levagyok késve már most,akkor mi lesz 2év múlva?Tényleg már késésbe vagyok?
2011. szept. 23. 13:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

ne haragudj,bunkóságnak fog hangozni, de nem annak szánom: te valami isten háta mögötti kis faluban laksz? A mai világban már semmi probléma nin cs azzal, ha ennyi idősen még nem kötötték be a fejed. sőt inkább ez az általános. csodálkozom is,h a korodbeli lányismerősök már mind (?) férjhez mentek. Én 35 vagyok, jól értem, hogy akkor nálam már mindennek vége? mert én nem így érzem :)

fel a fejjel, nem szabad vakon a konvenciók után menni

2011. szept. 23. 14:19
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Én 24 vagyok, több mint 2 éve vagyunk házasok, engem meg azért csesztetnek (és a férjemet is), mert korán házasodtunk, mindenki idiótának néz miatta, hogy szerelemből esküdtünk. Szerintem ez nem a koron múlik, hanem hogy mikor látod elérkezettnek az időt,(mi 5 év után házasodtunk össze) láttam én már 50 feletti első házasságot is, sugároztak a boldogságtól. Ne hallgass senkire.
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul gondolod! Nem vagy lekésve.

Viszont az érdekes, hogy a párod ilyen pontos határidőt adott. Miért pont két év?

14/24 anonim ***** válasza:
100%
Másoknak szeretnél megfelelni?Akkor menj hozzá ha úgy érzed biztos a kapcsolat ne azért mert a környezeted már mind házas.Hamarabb lehetnek ők elváltak,ne erre menj!
 15/24 A kérdező kommentje:
azért 2évre tette,mert szeretnénk jövőre összeköltözni és az a hittünk hogy a házasság előtt azért kicsit lakjunk is együtt,hogy tényleg tudjuk mire számíthatunk,na meg az anyagiak miatt is.Csak marha rosszul esik,hogy más témájuk nincs,csak az,hogy ketyeg az órám,már késésbe vagyok mindennel.Köszi a válaszokat
2011. szept. 23. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy lekésve semmiről,vannak akik 35 fölött házasodnak(először)
2011. szept. 23. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

SENKInek SEMMI köze hozzá,hogy te mikor házasodsz meg.Milyen alapon mondja ezt neked bárki is?Én 35 éves vagyok,eszembe nem jutna férjhez menni,11 éve vagyok a párommal együtt,kit érdekel a hülye papír?

Magasról tegyél mindenki véleményére,az számít,hogy te mit szeretnél! Ha 50 évesen akarsz férjhez menni,tedd azt! Ha hamarabb,rajta. Ha nem akarsz egyáltalán,ne tedd.Csak ne érezz kényszert csak azért,mert ezt mások esetleg elvárják,vagy megkérdőjelezik.Ez csak a te dolgod,szuverén jogod van azt és úgy tenni,ahogy csak szeretnél,itt nincs jó vagy rossz.Annyira egyszerű:-) Legalábbis számomra.

2011. szept. 23. 14:32
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

off

"Nem vagy Te egy kicsit diszkriminatív a gyerekes anyukákkal?:)"

Nem, ha rendesen nevelik a gyereküket családban, úgy hogy a gyerek apját sem kergették világgá. Továbbá ha tisztességes módon jöttek el a munkahelyükről és nem növelték a munkaadók fejében a nőkkel szembeni diszkriminációt. (Azt a "nem vesszük fel, mert úgyis lelép szülni" típusú gondolatra gondolok itt elsősorban, ami sajnos eléggé megalapozott már a riherongyok miatt.)

Amelyik gyerekes anyukára nem jellemző e két dolog, az bizony könnyen lehet 30-40 éves idegbeteg elvált nő díszcsemetékkel.

2011. szept. 23. 14:43
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"a házasság előtt azért kicsit lakjunk is együtt,hogy tényleg tudjuk mire számíthatunk,na meg az anyagiak miatt is"

teljesen felelősségteljes felfogás. Nem is értem miért teszel fel épp te ilyen kérdést, ha így gondolod...

Az együttlakás tényleg fontos. Van akivel lehetetlen. Hiába lehet jól kijönni vele közös szabadidő eltöltésében, az együttlakás még nem biztos, hogy működik! Ha igen, akkor úgyis megy minden magától!

2011. szept. 23. 14:46
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

ma 14:27

Teljesen igazatok van, hogy még egy kicsit együtt akartok lakni a házasság előtt. Nem kell, hogy elsiessétek.

Ne foglalkozz másokkal!

Az emberek valamit mindig belekotyognak a másik életébe. Amíg egyedül voltam, addig azzal piszkáltak, hogy legyen már valakim, mikor lett, akkor azzal, hogy házasodjunk már össze, most meg azzal, hogy miért nincs még baba és mikor lesz?

Hát majd ha akarjuk. Ennyi.

2011. szept. 23. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!