Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlana valaki Szentendre környékén jó DJ-t lagziba?
Szia!
A párom és én Pomázon élünk, de mindketten szentendreiek vagyunk. Nem tudom, hogy mennyit szántok rá, de mi Budapestről hívtunk DJ-t, nagyon kedvesek, rugalmasak, profik. www.eskuvohangositas.hu
Ja amúgy az esküvőnk Leányfalun lesz.
Ha érdekel, priviben elküldöm az árat is.
Köszönöm a választ! :)
Felvettem velük a kapcsolatot, és én kicsit sokallom amit ajánlottak, 80 ezer forint (a legalapabb DJ szolgáltatást kérdeztem meg). Nektek is ennyi volt?
Szia!
Én tudnék ajánlani egy dj-t aki nagyon jó és a testvéremék esküvőjén is ő zenélt, ráadásul ahogy olvastam az előző összeget jóval olcsóbb..
Itt tudod megnézni vagy akár kapcsolatot felvenni: [link]
Remélem tudtam segíteni.. :)
Szia! Igen, valóban annyi. Tényleg kissé borsos, de nekünk nem lesz videósunk, ezért erre a tételre kicsit többet költhetünk. :D Nekünk úgy van, hogy ebben ugye benne van az egész estés zeneszolgáltatás, tehát kb. hajnali 3-ig, az alap fénytechnika, vicces kellékek a bulihoz (kalapok stb. amiket a referencia videóba is láttunk). 50 zeneszámot kérnek, amit mindenképpen hallani akartok.
Szóval nem a legolcsóbb,dehát... :D
Első válaszolónak: köszönöm, úgy látszik ebből az árból nem engednek, hát majd még meggondoljuk mert ugyan profinak tűnnek, de sajnos picit drágák :(
Második válaszolónak szintén köszönöm!! írtam is a srácnak, remélem tényleg olcsóbban dolgozik, jó lenne :) köszi a tippet!
Akinek esetleg van még tippje, nagyon szívesen venném a tanácsokat - köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!