Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit kérjek meg, hogy kísérjen az oltár elé? Ilyenkor mi a szokás?
Elég sokára lesz még,de tervben van az esküvőnk. A szüleim elváltak,anyukám nevelt minket fel. Kit kérjek fel,hogy kísérjen az oltár elé? Nagypapámat,keresztapukámat vagy kit? Ilyenkor mi a szokás? Szerintetek? Köszi a válaszokat! :-)
L
Nekem apukám meghalt, én ha majd férjhez megyek, egyedül fogok menni.
Ha nem vagy jóban az apádal, szerintem a nagyapádat kísérd, ha bírja az iramot (nem kell támogatni), vagy azt a férfi rokont, aki a legközelebb áll hozzád.
Felénk a szokás az,ohgy a menyasszonyt a legközwelbbi még nőtlen férfi rokon kíséári. Ígyx engem az első unokatestvérem, unokabátyám kísért.
a völegényt meg az elkső korban hozzá illő hajadon rokon ha van húga akkor ő ha nincs unokahúg.
Valóban az édesapa szokta, a te esetedben az általad felsoroltak jöhetnek szóba. Tehát először a nagypapa, ha az egészségi állapota nem engedi, akkor a keresztapád.
Nálam (mivel édesapám akkor már nem élt) nagykorú bátyám kisért az oltár elé.
Szerintem is úgy, ahogy az előttem szólók írták, de ha mégsem tudsz dönteni menj egyedül, az sem rossz.
Nekem nagyon sokára lesz esküvőm, de nekem pont az ellenkező a "dilemmám": Édesapám és anyukám férje is közel áll a szívemhez, így ha arra hallgatnék ketten kísérnének, de lehet ez bonyodalmakat szülne, bár ők sincsenek rosszban.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!