Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz a legjobb barátnőm esküvője, milyen ajándékot vegyek nekik?
Persze, manapság már szinte mindent szabad, de előbb konzultálj velük, azt szerintem értékelni fogják :)
Ha azt mondják ajándék, még mindig agyalhattok rajta, bár népszerű mostanság az is, hogy pénzt kérnek, ebben nincs semmi ciki. És akkor amennyit rászántok, vagy amennyi az ajándék értéke lenne.
Szerintem pénznek mindenki jobban örül. Ha nem akarsz pénzt adni, akkor vásárlási utalványt! (pl Ikea)
Pár fórumon láttam nagyon érdekes megoldásokat, hogy hogy adtak pénzt pl. egy kis barbi bőröndöt berendeztek egy nyaralószigetnek fákkal stb és egy borítékba tették be a pénzt, a fák alá, vagy pl. egy fakanalat vontak be körbe körbe pénzzel, vagy egy virágot agattak fel papírpénzekkel stb... ha utánanézel rengeteg ilyet fogsz találni... Most épp nem a legjobbak jutottak eszembe, de az utazásos nagyon szép volt... (nászútra gyűjtöttek)
nyugodtan kérdezz rá szerintem is, hogy mit szeretnének. Vagy ha annyira jóbarát, akkor te is tudhatod, hogy minek örülnének.
Nekünk a kedvenc nászajándékaink a következők voltak: sátor, hálózsák, vízforraló, ágynemű, Media Markt vásárlási utalvány, színházjegy, -bérlet, társasjátékok (Catan, Rizikó), fotóalbum (amibe az ajándékozó címke helyett belehímezte a monogrammunkat -ez lett közös életünk albuma)...
Próbáltam sokféle árkategóriát érinteni, te tudod, mekkora összegre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!