Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortaügyben segítség?
szóval amit kinéztem torta:
(az a nagy fekete bigyó nem lenne a tetején, 3 emeletes lenne, nászpárral)
páromnak nem tetszik, mert hogy olyan "mű" meg "ránézésre látszik, hogy nem finom"
nem szereti a marcipánt, mondtam, hogy meg lehet csináltatni fehércukorból is, de azt mondta, akkor sem tetszik neki, olyan mint a kartontorta...
szóval a kérdésem, hogy tudtok-e mutatni olyan tortát, ami fekete-fehér, és az a rendes "habos" torta. vagyis nem ilyen kemény bigyós kívülről, hanem az a nagyanyáink féle? menyasszonyi tortának kell, 100 főre!
előre is köszönöm!
Tuncyy, amiket linkelsz, azok ugyan olyan marcipán torták, mint amit én is mutattam, hogy nem tetszik neki.
vagy lehet, hogy nem marcipán, a lényeg, hogy olyan keménynek tűnik....nem tudom elmagyarázni, aki érti, mire gondolok, az érti..
ez talán egy habos:
Ő talán valami ilyesmikre gondol:
neki ilyen a torta. ami nem is baj, de ilyenből szép menyasszonyit még nem láttam...ezért kérem a segítségetek!
persze, nem is a szín a lényeg, csak a forma...hogy tudjak valamit mutatni Neki, hogy tetszik-e:)
az a gyümölcsös link kifejezetten nagyon tetszik:) Köszönöm!
marcipán nélkül is lehet fekete-fehér, csak meg kell színezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!