Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre illik fehér koktélruhában menni? (kép)
Hasonló ruhám van, csak azt hallottam, hogy esküvőre nem illik fehér ruhában menni, mert az a mennyasszony színe. Igaz ez? :(
Szerintem sem illik fehérben menni egy esküvőre. Az a ruha tényleg nagyon szép, de nem esküvőre.
Amikor én voltam utoljára esküvőn, voltak akik fehérben voltak és azt gondoltam magamban, nem igaz, hogy ennyit sem tudnak.
Egyébként szerintem elég gáz, hogy sok ember ennyire nem ismeri az illemszabályokat.
Egyébként elvileg a nők 3 színt nem viselhetnének esküvőn (mármint, h. csak egyszínű a ruha):
- fehéret: mert az a menyaszonyi ruha színe
- pirosat: az a menyecske ruha színe
- feketét: az temetésre illik
Ja, meg volt olyan nő is az esküvőn aki fehér átlátszó inget viselt, a melltartója is látszott...
Köszi a válaszokat! :) Hát, "sajnos" már elmentem benne. Elég rosszul éreztem magam, de azzal nyugtatgattam magam, hogy ha a másik ruhámba mentem volna, akkor meg alul vagyok öltözve... Úgyhogy már nem bánom! :) Persze jobban éreztem volna magam mondjuk egy tört fehér színű ruciba, de csak ez volt...
Egyébként nem tudom ki/kik pontozgattak, de észrevettem, hogy aki azt írta, hogy szerinte elmehetek benne, azokat mind lepontozták. Én mindenesetre mindenkit felpontoztam! :)
Én a helyedben nem próbálkoznék.. Ha olyan a menyasszony mint én akkor , nem sok köszöneted lesz benne.
Ez a nap róla szól az ő színe a fehér és nem a tiéd.
Én biztos neheztelnék arra az illetőre aki fel mer fehéret venni az esküvőmön.Nem fogok szólni senkinek, mert ez íratlan szabály, de ha valaki ezt nem tartja tiszteletben akkor pipa leszek:P
Én ebben a témában szigorú vagyok:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!