Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 4 személyes esküvősök tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 személyes esküvősök tudtok infót adni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi nektek hogy zajlott?

Mennyibe került?

Ruhátok ugyan úgy volt?

Fényképezkedés?

stb stb stb...

Köszi a válaszokat!:)

2011. aug. 24. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálunk jött a baba, így 9 hónapos ismeretség után összeházasodtunk. A baba miatt vagy apasági nyilatkozatot vagy házassági anyakönyvi kivonatot kellett volna mutatni a kórházban, így inkább a házasság mellett döntöttünk ("ne házasodjunk inkább össze?", "de", "jó").

Mi farmerben és pólóban mentünk a házasságkötő-terembe, nem volt gyűrűnk sem, mert egyikünk sem szeret gyűrűt hordani. 8 vendégünk volt, 20 percet tartott a szertartás, a vendégek fotóztak. 2300 Ft-ba került az esküvő, ennyi volt a házasságkötő terem bérleti díja. Az esküvő után elmentünk a férjemmel egy kis étterembe, hogy megünnepeljük a lagzit.

2 hónappal később megszületett a kislányunk, és nagyon boldogok vagyunk.

Mindez egy éve történt. :-)

2011. aug. 27. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:

"Nem fogom számításba venni az anyakönyv vezetőt mert az alap,anélkül necces lenne nem?"

Akkor csak a 2 tanút számold bele, mert a vőlegény és a menyasszony is alap, nélkülük is necces lenne, nem?

2011. aug. 27. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
4 személyes esküvő azt jelenti hogy 2 fiatal pár van, mint Usában divatos ez, dupla esküvő, ne csodálkozz hogy megkérdezik hogy értetted:) amúgy sok boldogságot!
2011. aug. 27. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm a válaszokat!

Hát nem tudom,nekem és a többieknek is egyértelmű volt a "4 személyes" jelentése...de ha mégsem egyértelmű (mert így már értem hogy másra is lehet gondolni) akkor ott vannak a válaszok amiből leeshet....mellesleg nem az USA-ban vagyunk...na mindegy...nem ez a lényeg!:)

Akik írták hogy túl vannak ilyen esküvőn...sose bántátok meg hogy nem volt nagy lagzis,világra szóló esküvőtök?

Már csak azért kérdezem mert valaki írta hogy azért volt gyors esküvő mert jött a baba...(sok boldogságot és egészséget a válaszolónak!)...

Mi nem azért akarunk 4 személyeset mert bármi is siettet hanem mert utáljuk a felhajtást és nem az én műfajom a nagy hűhó,szervezkedés,idegbaj...stb :):):)

2011. aug. 27. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A babás vagyok, mi nem bántuk meg, hogy így házasodtunk, előtte, 1 héttel előtte jöttünk haza az írországi túrázásunkról, nekünk az sokkal nagyobb kaland volt, mintha esküvőre költjük el a pénzt. De mindenkinél más a preferencia. Mi nem igényeltük, másnak viszont fontos, hogy a barátaival, szeretteivel ünnepeljék meg a napot, hogy egybekelnek.

Sok boldogságot nektek!

2011. aug. 27. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi válaszoló vagyok.

Nekünk volt, aki azt mondta, hogy majd megbánom... jelentem nem így történt. De bennem egy csepp kétség sem volt. Asszem 2007ben volt az esküvőnk és ha újra kéne csinálni, ugyanígy csinálnék mindent.

Viszont, ha benned kétségek vannak (és, hogy őszinte legyek a kérdéseid alapján nekem úgy tűnik és ne haragudj ezért), akkor inkább ne így csináld.

Én amúgy nem divatból csináltam ilyen egyszerűre, hanem mert irtózom a felhajtástól és kislánykorom óta, szó szerint rémálmom volt, hogy engem bámulni fognak, ahogy bevonulok. Sokszor riadtam fel úgy, hogy folyt rólam a víz... és ez halálosan komoly. Meg amúgy nekem nem szent meggyőződésem, hogy egy nőnek ez a legboldogabb napja, bár elhiszem, hogy vannak, akiknek tényleg az. És ezzel sincs semmi gond.

2011. aug. 27. 21:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Ne haragudj,hogy beleszólok,de 250e forint szerintem az nagyon sok(még úgy is,hogy benne van az új gyűrű)egy 2 tanus esküvőnél.Nehogy megbándd,pláne úgy,hogy ennyiből a szülőket is simán megvendégelhetitek,a ceremóniára meg meg tudjátok hívni a közeli barátokat.

Nekünk jövő májusban lesz,a ceremónián kb.50-en, vacsorán leszünk kb.20-an és számításaim szerint max.350e lesz mindennel együtt,amit mi szeretnénk(gyűrű nincs benne).

A polgári nekünk 25e lesz,terembérlettel,zenével,peszgővel(mást nem kérünk).Itt Bp.-en minden kerületben más az ár.

2011. aug. 27. 22:24
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mint írtam "Mi nem azért akarunk 4 személyeset mert bármi is siettet hanem mert utáljuk a felhajtást és nem az én műfajom a nagy hűhó,szervezkedés,idegbaj...stb :):):)"

Szóval egy cseppet sincs kételyem afelől hogy jó e ez így!A szülök hál istennek egyet értenek,szóval ők sem bánják hogy mi így akarjuk!Max engem egy picit talán az zavar hogy mégis anyukám nem fog látni...na de majd fényképen!:)Egyébként mi tényleg kiakadunk a felhajtásoktól szóval én kizárt hogy végig csinálnék egy "nagy"esküvős mizériát!

Hát úgy számoltuk ezt a 250ezret hogy nagyjából...azért itt van egy pár tízes plusz mínusz!

Annyit biztosra tudunk hogy 40ezertől lehet ruhát bérelni,de az egyik szalonban itt,120ezer az alja mert Amerikai tervezőktől hozzák a ruhákat,és ha nekem ott fog megtetszeni egy ruha akkor én onnan fogom megrendelni ha feje tetejére áll a világ akkor is(így számoltuk a pénzt)!:)Szóval a ruha árat kb tudjuk!A gyűrű még ami húzós ugye...de ez is olyan hogy ha nagyon nagy feneket akarunk neki keríteni akkor lesz másik,mert egyébként van gyűrűnk!Az öltönyt neten néztem az nem vészes,a kajára 4 személyre én egy 30ast számoltam egy jobb étteremben,de fogalmam sincs az árakról...és a többi és a többi!

Utolsó előtti válaszolóm: Én világ életemben álmodtam a habos babosról,de arról nem hogy boldog boldogtalan eljöjjön csak azért mert "rokon"...szóval inkább azt bánnám meg ha egy gyűrű nélküli strandpapucsos esküvőnk lenne 5 percben...attól hogy 4 személyes még meg akarom adni a módját hisz életemben csak egyszer fogok férjhez menni!

Remélem így érted az esetleges kétely okát a soraim közt!:)

2011. aug. 28. 08:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Megint a babás vagyok, az én anyukám is el volt szontyolodva, hogy nem fog látni ahogy férjhez megyek. Így amikor bent voltunk a polgármesteri hivatalban és kiderült, hogy ki kell bérelnünk a házasságkötő termet, akkor már mindegy volt, hogy hányan vagyunk ott. Így jött az anyukám, nagynéném, férjem anyukája, húga, barátja, plusz a tanúk (és az egyik tanú barátnője). A teremben elfértek. :-)

Tudom, hogy nehéz meghúzni a határt, hogy ha ezt meghívod, akkor azt is illene, ilyenkor lehet megoldás, hogy a szülők legyenek még ott és slussz.

Hiába tartott csak 20 percet a szertartás, ahogy az anyakönyvvezető beszélt, mi is maeghatódtunk, az anyukáknak meg persze könnyes volt a szemük. :-) Azért nekik ez mégiscsak a 2. legnagyobb esemény a gyerekükkel kapcsolatban a szülés után, meg lehet őket érteni. :-))

2011. aug. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!