Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » "Pofátlanság" lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Pofátlanság" lenne a legjobb barátunkat megkérni fotózni az esküvőre ha mondjuk Ő lenne a párom tanúja?

Figyelt kérdés
Még nem aktuális éppen, de beszéltünk erről a párommal. Tudjuk, hogy ha meghívjuk úgyis hozza a gépét (fényképész, tehát mindenhova viszi:)) úgyis kattogtatna állandóan...akkor belefér nem? Mondjuk akkor a szertartás (polgári) ideje alatt megkérnénk valaki mást...ez szerintetek belefér?
2011. aug. 22. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

elég nagy pofátlanság!!!

minket egyszer kértek meg, mondtuk is hogy nem! ott hagyunk egy halom pénzt a mennyasszony táncba, aztán még én ugráljak másnak!

2011. aug. 22. 20:26
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát. elsősorban nem az lenne a lényeg, hogy ingyen, hanem hogy ő legyen (a barátnője meg az én legjobb barátnőm). Mindig négyesben nyaralunk, szilveszterezünk, ilyesmi...

Ha elvállalná, és azt mondaná ingyen, természetesen egyéb, és ennél több ajándékot nem fogadnánk el...

2011. aug. 22. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Miért lenne az? Nálunk is a rokonok, barátok fotóztak és videóztak, kérni sem kellett őket.
2011. aug. 22. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nálunk a fotós a belét kidolgozta. Ill. mind a kettő, mert kettő volt! Ha minden jó pillanatot el akar kapni, akkor az komoly odafigyelést igényel. Már csak azért nem szeretném,ha a vendégek közül lenne valaki, mert nem úgy tud bulizni, kikapcsolódni. Nálunk pl. a vacsorát is fotózták, ahogy kihozzák a kaját, amikor énekeljük a himnuszt stb. Na már most elég ciki,ha pont a tanú nem tud rendesen enni, mert kattintgatni kell. Meg, mi van,ha picit többet iszik? Esetleg elfelejt fotózni, elcsúszik a kép stb. Én ezzel úgy voltam,hogy a fotókat fogjuk elővenni még akár 20-30 év múlva is. Ezen én nem spórolnék!
2011. aug. 23. 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem hogy ha megkéritek akkor nem vendégként fog menni, hanem dolgozni -> nem fogja magát olyan jól érezni mintha gondtalanul szórakozhatna.
2011. aug. 23. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
a férjem fotós, a összes barátunk esküvőjét ő fotózta, szívességből. és tényleg szívesen is tette (igaz, nem volt tanú sehol). ha igazán jó varátok vagytok, szerintem örömmel rábólint majd.
2011. aug. 23. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
előző vagyok: volt egy pár (szintén nagyon jó barátok, heti szinten találkozunk), akik , mivel nem akarták terhelni, nem mertek szólni: az uram úgy lecseszte őket, mint a pengős malacot ( persze nem durván ), hogy mégis, milyen az a barátság, ahol ennyit nem mernek megkérdezni a másiktól... fotósként, jó barátoknál tuti meg is sértődne, ha nem őt kérnék fel. és egy fillért nem is fogadna el érte: mindenhol ez volt a mi nászajándékunk ( én is fotózom, ketten "dolgozunk" ilyenkor, de valahogy még soha nem éreztük úgy, hogy munka lenne.
2011. aug. 23. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párom fotós és tudom, hogy néha elég kellemetlen tud lenni ha barát csinálja a képeket.

Amikor a páromat felkérték ezek voltak a gondok:

Nem tudta kialudni magát, mert már reggel kellett mennie, mondván, hogy legyenek képek mindenről. Este meg végig maradnia kellett, így nagyon elfáradt.

Napközben csináltak pár képet az udvaron illtve parkban. Na oda tényleg kell felszerelés nem elég csak a gép, különböző állványok, objektívek kellennek amiknek a súlya kb. 15-20 kiló is tud lenni. Ez kénytelen lesz egész nap cippelni.

A párom pl. cikisnek érezte azt is, hogy még a többi haver táncol, eszik stb.. ő neki dolgoznia kell.

Ha ismerik a fotost, akkor mindenki mondja, hogy " Sanyi engem ne fotozz.." Így meg tök ciki neki, mert muszáj képet csinálnia, de mindenki cseszegeti érte.

Végül.. OK. hogy nem nagy meló kattingatni, de az után rengeteg meló van még a képpekkel. Szóval ez annyira nem is kis segítség..

Persze a többség szívesen segít a lényeg, hogy tisztázátok előrre mit vártok tőle, mikor legyenek képek (nehogy egész nap készenlétben kelljen lennie) meg azt, hogy kapjátok meg a képeket (csak a kártyát, vagy a válogatott verziót, nyomtatott képeket stb..)

2011. aug. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!