Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Pofátlanság" lenne a legjobb barátunkat megkérni fotózni az esküvőre ha mondjuk Ő lenne a párom tanúja?
elég nagy pofátlanság!!!
minket egyszer kértek meg, mondtuk is hogy nem! ott hagyunk egy halom pénzt a mennyasszony táncba, aztán még én ugráljak másnak!
Köszönöm mindenki válaszát. elsősorban nem az lenne a lényeg, hogy ingyen, hanem hogy ő legyen (a barátnője meg az én legjobb barátnőm). Mindig négyesben nyaralunk, szilveszterezünk, ilyesmi...
Ha elvállalná, és azt mondaná ingyen, természetesen egyéb, és ennél több ajándékot nem fogadnánk el...
Nekem a párom fotós és tudom, hogy néha elég kellemetlen tud lenni ha barát csinálja a képeket.
Amikor a páromat felkérték ezek voltak a gondok:
Nem tudta kialudni magát, mert már reggel kellett mennie, mondván, hogy legyenek képek mindenről. Este meg végig maradnia kellett, így nagyon elfáradt.
Napközben csináltak pár képet az udvaron illtve parkban. Na oda tényleg kell felszerelés nem elég csak a gép, különböző állványok, objektívek kellennek amiknek a súlya kb. 15-20 kiló is tud lenni. Ez kénytelen lesz egész nap cippelni.
A párom pl. cikisnek érezte azt is, hogy még a többi haver táncol, eszik stb.. ő neki dolgoznia kell.
Ha ismerik a fotost, akkor mindenki mondja, hogy " Sanyi engem ne fotozz.." Így meg tök ciki neki, mert muszáj képet csinálnia, de mindenki cseszegeti érte.
Végül.. OK. hogy nem nagy meló kattingatni, de az után rengeteg meló van még a képpekkel. Szóval ez annyira nem is kis segítség..
Persze a többség szívesen segít a lényeg, hogy tisztázátok előrre mit vártok tőle, mikor legyenek képek (nehogy egész nap készenlétben kelljen lennie) meg azt, hogy kapjátok meg a képeket (csak a kártyát, vagy a válogatott verziót, nyomtatott képeket stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!