Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvore megyunk a parommal, es ugy dontottunk penzt adunk ajandekba. Ti hogyan adnatok, adtatok az ifju parnak a penzt?
Figyelt kérdés
Nem akarjuk boritekban, valahogy stilusosan szeretnenk. :) otletek?2011. aug. 19. 13:05
11/19 anonim válasza:
Vannak nagyon szép, ilyen célra használható képes borítékok, üdvözlőlapok. Ha abba írtok pár személyes jókívánságot és mellé rakjátok a pénzt, szerintem eléggé stílusos. Én konzervatív vagyok, nem örültem volna sem pénz-virágnak, sem plüssmackónak, sem tucatnyi kis címletnek ládikában. De az csak az én ízlésem, nem kötelező érvényű.
12/19 anonim válasza:
Mi kaptunk egy borítékot, amiben egy gyönyörű képes lap volt. A lap belsejében idézet, és egy kis papírsarok, kifejezetten pénz számára.
13/19 anonim válasza:
Mi anno egy pártól úgy kaptunk pénz az esküvőnkre, hogy egy szép csatos üvegbe voltak a pénzek feltekercselve, mindegyik egy színes szalaggal/masnival átkötve és mindegyik szalagra ráfűzve egy szépen kinyomtatott cetli egy szép irodalmi idézettel, mely a szerelemről, összetartozásról és a házasságról szólt! Pluszban még volt mellé berakva feltekercselve aznap feladott lottószelvény és néhány sorsjegy:D Nagyon ötletesnek tartottam, nemhiába senki más ajándéka nem maradt meg, de ez az ötletes pénzátadás a mai napig eszembe jut sokszor:)
14/19 anonim válasza:
Én sem akarok se pénzcsokrot, se pénzmackót, se pénztortát. Egy szép borítékban egy lap mellé a lehető legstílusosabb.
15/19 anonim válasza:
Nekem is csak azok az ajándékok maradtak meg emlékként, ami valami extra volt. Az 5. borítékos dolog után már felejtős az egész, de ha a pár kap virág formában vagy dobozban vagy valamilyen emlékezetes módon, az szerintem sokkal jobb.
16/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Egyszer kaptam egy "ajándékdobozt" 8 oldala volt és abba volt ilyen nagyon stílusosan odahajtogatva és illesztve a 8címlet...Nagyon nagyon szép volt.Sokáig szét sem bontottam :D
19/19 anonim válasza:
Mi vettünk egy ehhez hasonló kincsesládát és abba tettük. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!