Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval általában az első esküvőn fehér a nő ruhája. Csakhogy én nem szeretnék fehéret. Milyen színösszeállításokat ajánlanátok? (Persze nem nem rikítópink ruhát szeretnék, hanem pl. valami halvány színt valami sötéttel.)
Ui. Léci ha tudtok, írjatok linket is hozzá.
Előre is köszi: Egy leendő menyasszony.
Szia először is sok boldogságot.
Én a helyedben keresnék egy olyan ruha kölcsönzőt ahol nem csak menyasszonyi hanem estélyi vagy koszorús lány ruhákat lehet kölcsönözni és az ott levő eladó sokat tudna segíteni milyen szín állna jól vagy hogy milyen megy az alakodhoz.
Mert képek alapján szépek a ruhák de lehet hogy pont az ami tetszene képen felvéve viszont már nem az igazi ezért csak a próbát tudom javasolni. Vagy nem biztos hogy találsz is olyat mint amit a neten kinéztél ezért is javaslom inkább szalonokban nézelődj így pontosabban láthatod mi a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!