Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 A kérdező kommentje:
de nem olyan, mint a képen, hanem csipkés!
2011. aug. 10. 15:14
12/22 anonim 

válasza:

Hát nekem nem tetszik. Mmint szép meg minden, de nekem a fazon is és a díszítés is túl snassz. Nekem jobban tetszik az, aminek vagy a fazonjában vagy a díszítésében van vmi pláne. De ha te egyszerű és nagyszerű ruhát szeretnél, akkor jó.
13/22 A kérdező kommentje:
igen, én is gondolkoztam olyanon ami kicsit bonyolultabb, és fel is próbáltam olyat is, és hiába tetszik jobban a "fogason" a másik, ha felvéve nem állt olyan jól mint ez.
2011. aug. 10. 15:22
14/22 anonim 

válasza:

Nekem tetszik! :) Biztos nagyon szép leszel, és gratulálok! :)
15/22 anonim 

válasza:

Hát, ha ez állt jól, akkor ez a befutó :D Lehet én is majd koppanok, ha egyszer arra kerül a sor h kezdhetek próbálgatni :D
16/22 anonim 

válasza:

Nekem annyira nem tetszik.
Nem túl szép, nem is csúnya.
Olyan semmilyen, jelentéktelen.
17/22 anonim 

válasza:

15:48-al egyezik a véleményem,plusz még tucatruha is.
18/22 A kérdező kommentje:
elfogadom a negatív véleményeket is :-) a ruhán úgy is az dob a legtöbbet aki benne van :-D köszi mindenkinek, azért sokaknak tetszik :-) nem tudom akik azt mondták nem jó, volt e esküvőjük, de tényleg kíváncsi vagyok ők milyenbe voltak, mert amíg nem próbáltam fel semmit addig én is egész más véleményen voltam, de benne lenni a ruhában teljesen más...
2011. aug. 10. 16:24
19/22 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz mások véleményével. Ha neked ez 'A RUHA', akkor hidd el, hogy te leszel a legszebb menyasszony a világon. A lényeg, hogy te érezd jól magad!
20/22 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!