Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek ilyen sztorikat? Hogyan éltétek meg?
Borzasztóan zavarnak az előre megtervezett dolgok. Pláne ha jó előre kell tervezni.
Kíváncsi lennék, hogy valaki járt-e úgy, hogy a számára tökéletesre tervezett esküvő előtt utol érte valami nyavalya. Mondjuk pl. egy jó kis nátha, láz, hasmenés vagy bármi.
Ilyen sztorikat nem hallottam még senkitől. Pedig biztos megesnek ilyen dolgok is.
Persze, hogy mindenki próbál mosolyogni, hogy senkinek ne tűnjön fel a dolog. Próbál jókedvvel felül kerekedni a dolgokon, de azért tuti nehéz.
Nálunk apu súlyos szalmonella fertőzéssel (utólag tudtuk meg) volt jelen unkabátyám lagzijában. Ő volt a tanúja. A templomot és a házasságkötő termet letudta és ment haza lefeküdni. Mivel egyedül nem akartuk hagyni, így nagymamámék (unokabátyámnak szintén) maradtak otthon vele.
Utólag visszanézve valóban semmi nem tűnik fel, de unokabátyám nem győzte kérdezgetni, hogy mi van apuval? Ugye jobban van már?
Nekem nemsokára lesz a lagzim, és attól tartok, hogy éppen azon a napon fog megjönni.. hát, erre nem gondoltunk az időpont kitűzésekor :-S
A baj csak azzal van, hogy az első nap mindig kellemetlen, diszkomfortérzettel jár, meg hát ugye a többi kellemetlenség hófehér ruhában.. :-S
Remélem elszámoltam valamit! :)
Kukornak:
Nekem is esélyes volt a mensi az esküvőnkre, igaz össze-vissza ciklusom volt. Elmentem nődokihoz hétfőn, ő írt fel duphastont, 2x1-et, még a lagziban is szedtem, utána nem. Utána csütörtökön jött meg, másnap mentünk nászútra, de legalább esküvőn nem volt semmi.. Arra is ügyeltem, ne igyak sokat (piát nem ittam, hanem folyadékot), hogy pisilnem se kelljen, pedig meleg volt. Éjfélig kibírta wc nélkül simán.
Szerintem erre ők sem számítottak:):
http://www.youtube.com/watch?v=_8Ubjx9pA8E&feature=related
Sok boldogságot kívánok!
Unokatesóméknál esküvő előtti nap (pénteken) csőtörés volt a házban. Elázott a fél emelet, szerencse, h a ruhákat felpakolták a tetőtéri szobába!
Nagybátyáméknál pedig a vőfély csütörtökön motorbalesetben eltörte a sípcsontját, így 1 nappal az esküvő előtt kereshettek másikat...
Unokatesóméknál nem jelent meg a vőfély, de ez csak a menyasszony kikérésekor derült ki. Ekkor érkeztünk mi, apukámnak a kaputól az bejárati ajtóig kellett kitalálnia a szöveget, mert rá esett a választás a helyettest illetően, mellesleg ő volt a vőlegény tanuja is. Anyukám gyorsan felhajtott egy ismerős vőfélyt, szerencsére éppen szabad volt aznap, így csak a kikérést kellett apunak csinálni....Jah és ottfelejtették a párt a lagziban, mindenki hazament, autójuk pedig már nem volt:D
Édesanyámék decemberben házasodtak, a lagzi alatt leszakadt a hó, persze anyunak semmi ruhája nem volt, úgy szedték össze a holmikat,hogy ne fázzon meg. Mindig emlegeti, hercegnőként ment,és koldusként jött el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!