Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kurwából lesz a legjobb feleség?
Attól függ, hogy milyen qrva.
Aki a pénzért csinálja, akit beleerőszakoltak vagy aki élvezi is ezt a szakmát. Nem mindegy ám, bár ez nagyon emberfüggő, hogy ki mit érez, hogy változik-e utána, stb.
Én utálom ezt a sok idióta közmondást, van valamicske valóságalapja, de azért közel sem biztos, hogy a nagy többségre ráhúzható.
"Szal főállású kurwa legyen? :D"
Vagy főállású szakácsnő (de nem a lógó tricepszű fajtából :D) aki egy kis mellékesre vágyik :D
Nem hiszek benne.
Ez a mondás pusztán annyit jelent, hogy a szex egy kapcsolat fenntartója.
Ezzel viszont mélységesen egyetértek :D
Minden embernek szüksége van a szeretetre és stabilitásra bizonyos lelki érettségen túl. Ha ezt egy ember eléri, akkor jó társ lehet belőle, akármit is csinált előtte. Meg fogja becsülni, amilyen van. Mindamellett pedig nem kísérti a "milyen lehet" és a "mi lenne, ha" gondolata, mert pont, hogy tele a hócipője vele. Szerintem igaz a mondás.
Bár messze sem vagyok én sem kurwa, de voltak kapcsolataim, a mostani fiatalokhoz képest kevés, de azért én elégnek érzem, és most, hogy megtaláltam, amit kerestem, nincs az a csábítás a világon, ami a családomtól el tud téríteni. Én ebből indulok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!