Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meg fogja érteni ezt a különle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja érteni ezt a különleges helyzetet a leendő feleségem?

Figyelt kérdés
Negyvenes éveim elején járó férfi vagyok, most fogok nősülni, egy hét múlva. A menyasszonyom már élt egyszer rövid ideig házasságban (kb. 10 évvel ezelőtt), de néhány hónap után elvált. A helyzet az, hogy még soha nem voltam úgy lánnyal, bármilyen furcsa is, a nászéjszakám lesz az első alkalom. Még szerencse, hogy a leendő feleségem elvált asszony, így legalább neki lesz némi tapasztalata. Hogy mondjam el neki a nagy igazságot, hogy valljam be, hogy ő lesz nekem (az ágyban) az első?
2011. aug. 5. 20:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mai világban már abból is le lehet szűrni valamit, hogy házasság előtt nem szexelsz, és azt is tudja a kedves menyasszonyod, hogy nem voltál még házas. Lehet, hogy esetleg sejtheti? Bár én el sem tudom képzelni, hogy "nem jön rátok" vagy ha igen akkor leállítjátok magatokat? Már bocsánat a kérdésért. És az is érdekelne hogy miért vált el az előző férjétől a hölgy? Remélem nem a házasság utáni szex volt az oka... Nem tudni azt sem hogy a hölgy az előző férjén kívül szexelt e mással házasságon kívül mert ha nem, akkor biztosan nem fogja érdekelni tapasztalatlanságod. Illetve mivel nem szexeltetek szerintem oly mind1 hogy tapasztalt vagy avagy sem összeillőségetek illetve hogy működni fog e köztetek a jó szex mindenképpen zsákba macska az esküvőig. Szerintem semmi okod az izgalomra! :)
2011. aug. 5. 20:47
 22/42 anonim ***** válasza:
20.40-es voltam.:)
2011. aug. 5. 20:47
 23/42 anonim ***** válasza:
52%

öcsém, ez de béna kamu :))))

dolgozd ki jobban a sztorit, több sebből vérzik :P

2011. aug. 5. 20:48
 24/42 A kérdező kommentje:
És hogy teljes legyen a kép, azt is elárulom, hogy mindketten néhány éve tértünk meg egy keresztény gyülekezetben. A feleségem még nem volt hívő az első házassága idején. Én sem azért maradtam idáig szűz, mert mondjuk már huszonévesen is hívő lettem volna, mert akkor még nem voltam az.
2011. aug. 5. 20:50
 25/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:44-es vagyok. Érdekelne a korábbi kérdésemre a válaszod. Hogyhogy ezzel nincs tisztában a menyasszonyod?

2011. aug. 5. 20:51
 26/42 A kérdező kommentje:
Elegem van a rosszindulatú "segítségnyújtókból", aki nem tud (vagy akar) normális választ adni, az minek írogat ide?
2011. aug. 5. 20:52
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
Amint írtad, ugye a feleséged lesz hamarosan. Biztos azért megy hozzád, mert nagyon szeret. Ha tényleg igazán szeret, akkor meg fogja érteni ezt az egész helyzetet. Ne aggódj, meg fogja érteni! Bátran valld be neki! Sok boldogságot!
2011. aug. 5. 20:54
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
De mi lenne ha válaszolnál a kérdésekre és nem itt háborognál? Ezt pedig nem tudom el hinni, hogy aki 3x éves koráig nem volt hívő, és szexelt össze vissza az ennyire meg tudna térni, de lehet magamból indulok ki!
2011. aug. 5. 20:54
 29/42 anonim ***** válasza:

Az a furcsa, hogy ha igaz, amit írsz, miért itt érdeklődsz, miért nem a gyülekezetedben?

Ill. ha az én férjjelöltemmel lenne ilyen, annak nagyon nem örülnék..

Megérteném, nem a helyzettel lenne gond, hanem azzal, hogy miért titkoltad el ezt életed párja elől?

Ha ilyesmiben nem bízik benne, titkol dolgokat, akkor hogyan bízzak benne teljesen?

2011. aug. 5. 20:55
 30/42 anonim ***** válasza:
Ne mond el, ha ciki neked, mond azt, hogy annyira izgulsz, mert nagyon bejön neked.
2011. aug. 5. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!