Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik koszorúslányruha a jobb? Melyiket választanátok ilyen testalkathoz?
Elég vékonyak a lábaim amúgyis, de magassarkúban méginkább az.
Nem tudom eldönteni, hogy milyen hosszúságú és szabású legyen. Varratva lesz, úgyhogy olyat szeretnék amit más alkalmakra is felvehetek + ami jól is áll.
A sorstársad vagyok, ismét.
A hosszú ruha a legideálisabb, mert az ugyebár eltakarja a problémás részt, de véleményem szerint nem koszorúsruhának való az olyan.
Találtam egy fazont, ami szerintem jó, az én ruhám is ilyen és jól áll, mert a csípőmet hangsúlyozza ki és nem figyelnek az alsó combom vékonyságára.
[link] Elkészíttetheted picit hosszabba is, és akkor még jobban takar.
[link] Ugyanaz a fazon, csak hogy látsd mire gondolok, persze alkalmibb formában kellene elkészíttetni.
[link] Itt a harmadik... Csak az alsó részére koncentrálj, az a lényeg :)
Köszi a képeket :)
Jól néz ki ez a fazon is, és ez tényleg jól áll, mert nyáron szoktam ilyesmiket hordani. Az egyetlen baj vele, hogy ez meg egy kicsit a fenekemet hangsúlyozza ki, ami nem éppen kicsi :D :/
De majd szerintem elmegyek valami alkalmi ruhás boltba, és felpróbálgatok többfélét, hogy lássam melyik lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!