Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasság ellenes pasinak idővel változhat a véleménye? Adhatja mégis házasságra a fejét ha megtalálja azt a nőt akit mindennél jobban szeret? Tapasztalatok?
A második hozzászólóval tökéletesen egyet értek.
Nő vagyok. Lassan 3 éve együtt vagyok a barátommal. Mint minden normális nő, - már elnézést, ne vegye senki magára - Én is álmodozom eljegyzésről, házasságról. Szerintem ez tök normális dolog, olyan dolog ami a legjobb esetben egy nőnek 1x történik meg az életében. Ami az Ő, kettejük napja, ami csak róluk szól.
Magam is próbáltam szóba hozni a témát a barátomnál, de hallani sem akar róla. Dühít és bánt. Az az érzésem, hogy a szülei megromlott házasságát látván döntötte el, hogy neki sincs szüksége erre. De ez annyira ostoba felfogás könyörgöm!
Lényeg a lényeg én megmondtam neki, ha nem lesz eljegyzés+esküvő, én sem leszek hajlandó gyereket szülni neki! Persze, az már benne lenne dologban én kijelentettem, hogy NEM!
Ez van. Ne csak nekem legyen már rossz. Mitől fél? Egy papírtól, vagy két gyűrűtől? Vagy a szülei ellentmondásáról? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!