Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülővirágok esküvőre?
Figyelt kérdés
Sehol nem találok esküvői vendégvirágokat illetve szülővirágokat.Nem tudom h Magyarországon szokás e ilyet felrakni,de nálunk Vajdaságban szokás,de nem találok ötleteket a neten.
Tudna valaki segíteni??
2011. júl. 29. 11:40
1/13 anonim válasza:
Szülővirág? Ilyesmiről még nem is hallottam...
2/13 anonim válasza:
Szülő köszöntő csokorra gondol talán.
Azt hogy hova kell felrakni azt én se értem ...
3/13 anonim válasza:
Még én sem hallottam róla...
Nem szőlővirágra gondolsz?? :)
4/13 napietus válasza:
nem, arra gondol, amit feltűznek a zakójukra. nekünk a szülőknek, tanúknak volt, a többi férfivendégnek meg csak egy szál rozmaring. a menyasszony csokrával harmonizáló szokott lenni, a virágkötő, aki a csokrot köti meg fogja csinálni. valamivel egyszerűb, mint a vőlegény kitűzője. olyan vlt nálunk, hogy fehér rózsa-borostyán, és biztostűre volt rakva, könnyű volt feltűzni.
5/13 A kérdező kommentje:
Tudom talán h mire gondolok!!
Van a vőlegényvirág(remélem azt tudja mindenki h hol szokott lenni...a zakóra van feltűzve).A tanuknak és a szülőknek is szoktak feltűzni virágot a zakóra vagy a ruhára.
2011. júl. 29. 11:50
6/13 napietus válasza:
a virágkötő is fogja mondani, de olyan virágot válasszatok, ami bírja végig. a bimbós rózsa pl. ilyen.
7/13 anonim válasza:
Minden nap tanul az ember valami újat :D Én se a szülővirágot, se a vőlegényvirágot nem hallottam még :)
8/13 napietus válasza:
itt van vőlegyénykitűző, talán a hetedik képen, a szülőké, tanúké lehet ugyanilyen, de csak egy rózsával. ez hasonló, mint nekünk volt.
9/13 anonim válasza:
Szóval azért nem találtál, mert azt nem úgy mondják hivatalosan :)
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!