Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára esküvő. Meggondoltad magad. Kilépnél belőle?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a kérdések között, és egy válaszoló írta, hogy már nem szeretne hozzámenni a párjához, de mégsem lép ki a kapcsoltaból. Te mit tennél ilyen helyzetben ha meg gondolnád magad? Én biztosan nem mennék hozzá.2011. júl. 28. 15:30
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy kilépnék. Ha én már nem akarom úgy, az egyikünknek sem jó.
2/8 anonim válasza:
Igen.
Hiba volt esküvőt tervezni, ha még nem álltam készen, de még nagyobb hibával nem szabad tetézni... Szóval akkor le kell fújni a dolgot, és nagyon komolyan elgondolkodni arról, mit is szeretnék, hogyan, kivel stb...
3/8 anonim válasza:
ki kell lépni, nem szabad így ekötni magadat egy életre, megspórolhatod a válást minimum.
4/8 anonim válasza:
Áááá, biztosan nem mennék hozzá. Ennél azért jobban szeretem magam, nem cseszném el az életem...
5/8 anonim válasza:
Nem ismerem a kérdést, amire célzol, de inkább egy lemondott esküvő és csalódott rokonság, mint egy olyan házasság, ami eleve rossznak indul már.
6/8 anonim válasza:
Én bevallom nem mondanám le, ha esküvő előtt nemsokkal úgy érezném. Egyrészt, mert arra gondolnék, hogy biztos esküvő előtti pánik és majd elmúlik. Másrészt sok pénz elúszna vele és megaláznám a párom, és helyrehozhatatlan lenne. Most így gondolom, de lehet másképp lenne, abban a helyzetben. De nem hiszem, hogy lemondanám. Összeházasodnánk, aztán meglátom, hogy milyen, hogy mi van. Nem vagyok az az elkapkodós tipus, nem tudnám az esküvő előtti pár napban, stresszeben eldönteni, hogy mi a jó.
7/8 anonim válasza:
Végül is az oltár/anyakönyvvezető/párttitkár stb. előtt is lehet az utolsó pillanatban egy hangos, határozott NEM -et mondani...
8/8 anonim válasza:
a férjem lemondta értem az esküvőjét, 2 hónap volt még hátra nekik akkor, nem bánta meg, velem boldog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!