Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan, hogy egy szexkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy szexkapcsolatbol eskuvo/ komoly kapcsolat lesz?

Figyelt kérdés
Ismeroseid koreben, esetleg veled tortent- e ilyen? Hogyan kezdodott, mi lett a vege?
2011. júl. 27. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Kedves Kérdező! Kb. én is így álltam a dologhoz. Megtetszett nekem egy srác az egyetemről, és szemmel láthatólag én is neki. Sokat lógtunk együtt, élveztük egymás társaságát, haveri társaságunk is egyezett. Aztán egyre többet találkozgattunk sulin kívül is, de nem voltunk szerelmesek. Megkérdezte a srác, hogy lenne-e kedvem egy szimpla "laza kapcsihoz". Mindketten akkor jöttünk ki pár éves kapcsolatból, és rábólintottam, mert úgy voltam vele, egyszer vagyok fiatal, nagyon rendes, kedves, és baromi jól néz ki. Kb. 3 hónapig csináltuk ezt, hogy összejártunk csak a szex miatt. Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy hozzám költözhet-e. Ennek már 3 éve. :) Azóta mindketten nagyon szerelmesek vagyunk, ráadásul már tudtuk, hogy jó lesz a szex is. :D 22/L
2011. júl. 31. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Mi 2008-ban tarskereson ismerkedtunk meg, de egyikunk sem akart komolyat, csak szexet, es ezt meg is beszeltuk. Eloszor csak 1-1 ejszaka volt, kicsit kesobb mar nappali programokat is terveztunk. Egyre jobban hianyoztunk egymasnak mikor nem voltunk egyutt, ugyhogy 1honapon belul ossze is koltoztunk.

3ev telt el azota, es mar ket gyonyoru kisfiunk van. Eskuvot pedig jovo nyarra tervezzuk. :)

23N

2011. júl. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!