Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyivel hamarabb kell az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel hamarabb kell az esküvői ruhát lefoglalni? Mit gondoltok erről a ruháról? (kép)

Figyelt kérdés

Szept. 10-én koszorúslány leszek vidéken. Azt mondta a menyasszony kb 1 hónapja, hogy ő már nézelődik arrafelé, hogy milyenek vannak. Azóta nem jelentkezett, ha hívom nem válaszol. Mostanában már ideje lenne lefoglalni a ruhát, nem?

És még valami: azt mondta legutóbb, hogy ilyet néztek ki. Szerintetek milyen ez?

[link]

[link]

Szerintem borzasztó....

2011. júl. 26. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem k*vás a ruha,csak közönséges.

Szerintem menyasszonynak is vicc,ha valaki olyan ruhát választ, amiből kint van a combja.

Legalább a saját esküvőjén vegyen fel az ember elegáns ruhát.

2011. júl. 26. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Látnád azt a ruhát, amit én kell felvegyek 2 hét múlva... Hálát adnál ezért, hidd el. Szerintem nem rosszak.
2011. júl. 26. 23:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét ruha nagyon csini, főleg, ha jó az alakod hozzá. DE! ha Te úgy gondolod, hogy nem éreznéd jól Magad egy ilyen ruhában, beszélj a menyasszonnyal, és találjatok ki valami aranyközéputat. Azért egy ilyen ruhát "tudni kell viselni", majdnem egész nap rajtad lesz, fontos, hogy tényleg jó érzés legyen, hogy rajtad van.
2011. júl. 26. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:

én eddig 8 esküvőn voltam,mind a 8on koszorúslány,de soha nem mondták meg hogy milyen legyen a ruhám.. és senkinek sem mondták, volt ahol 32 koszorúslány volt,és mindenki magának választotta. vagy ők fizetik? esetleg szépen megkérdezhetnéd,hogy nem lehetne-e esetleg neked mondjuk olyan színben mint a többieknek,de csukottabb,mert te abban nem éreznéd jól magad? szerintem megértenék,néma gyereknek anyja se érti a szavát..

14/L

2011. júl. 27. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Hol, milyen esküvőn leszel koszorús lány?
2011. júl. 29. 07:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a lila az tök jó.. 19L
2011. júl. 29. 07:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
NEm rosszak szerintem, csak nekem valahogy nem kapcsolódik esküvőhöz nem tudom elképzelni. Nekem úgy tetszene, ha olyan rövid lenne mint az eleje, vagy teljesen hosszú. És nekem egyiknek se tetszik a színe, a fehér jó dehát nem Te leszel a menyasszony :).
2011. aug. 24. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

q.vás és giccses is.

cigány a menyasszony?

2011. szept. 1. 06:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi próbáltunk ilyet sajnos tényleg közönséges,de ha akarsz tudom hol vehetsz(pesten)
2011. szept. 1. 07:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, de tény és való, elég közönségesek.

Nem ártana azért a koszorúslány ruhát úgy kiválasztani, hogy kinek mi az elképzelés, vagy mi az amit nem venne fel, például az alakjából kifolyólag.

Az rendben van, hogy az ő nagy napjuk, de nem ártana kikérdezni az érintettek is.

Tipikusan az a menyasszony akit nem érdekel más, ha neki a zsák fazonú jön be, akkor azt veszitek fel és kész.

2011. szept. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!