Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel hamarabb kell az esküvői ruhát lefoglalni? Mit gondoltok erről a ruháról? (kép)
Szept. 10-én koszorúslány leszek vidéken. Azt mondta a menyasszony kb 1 hónapja, hogy ő már nézelődik arrafelé, hogy milyenek vannak. Azóta nem jelentkezett, ha hívom nem válaszol. Mostanában már ideje lenne lefoglalni a ruhát, nem?
És még valami: azt mondta legutóbb, hogy ilyet néztek ki. Szerintetek milyen ez?
Szerintem borzasztó....
Nem k*vás a ruha,csak közönséges.
Szerintem menyasszonynak is vicc,ha valaki olyan ruhát választ, amiből kint van a combja.
Legalább a saját esküvőjén vegyen fel az ember elegáns ruhát.
én eddig 8 esküvőn voltam,mind a 8on koszorúslány,de soha nem mondták meg hogy milyen legyen a ruhám.. és senkinek sem mondták, volt ahol 32 koszorúslány volt,és mindenki magának választotta. vagy ők fizetik? esetleg szépen megkérdezhetnéd,hogy nem lehetne-e esetleg neked mondjuk olyan színben mint a többieknek,de csukottabb,mert te abban nem éreznéd jól magad? szerintem megértenék,néma gyereknek anyja se érti a szavát..
14/L
q.vás és giccses is.
cigány a menyasszony?
Ízlések és pofonok, de tény és való, elég közönségesek.
Nem ártana azért a koszorúslány ruhát úgy kiválasztani, hogy kinek mi az elképzelés, vagy mi az amit nem venne fel, például az alakjából kifolyólag.
Az rendben van, hogy az ő nagy napjuk, de nem ártana kikérdezni az érintettek is.
Tipikusan az a menyasszony akit nem érdekel más, ha neki a zsák fazonú jön be, akkor azt veszitek fel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!