Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságpártiak! Biztosak voltatok benne, hogy össze akartok házasodni?
Olyanok válaszát várom, akik a hagyományos "együttjárás-lagzi-baba" sorrendet követik.
A párommal négy éve vagyunk együtt, már az első pár hónapban tudtuk, hogy ha minden jól megy házasság felé tartunk. Most azonban gyakoribbak a viták, és egyik percben úgy érzem, hogy akár most lehetne esküvő, a másikban pedig megingok, hogy egyrészt nem akarok még férjhez menni, másrészt vajon jól választok-e. Komolyak voltunk mindig, ez nem volt kérdés soha, csak most jött elő. Konkrét dátum nincs, de ha lesz lagzi akkor egy-két éven belül. A kapcsolatunkról annyit, hogy nagyon passzolunk, szeretjük is egymást, és meg is szoktuk a másikat (nem rossz értelemben)
Ti voltatok már úgy, hogy mikor komolyra fordult (belátható időn belül esedékes esküvő) akkor már nem tudtátok mit akartok?
Ez egyénre változik!
Van aki minden napos veszekedéssel is összeházasodik van aki nem!Én például a "nem" kategória vagyok!
Úgy gondolom hogy a házasság nem azért van mert "ha nem megy majd elválok",hanem mert "vele akarom leélni az életemet"!És ha ezt nem érzem minden nap 200%-osan akkor még várnék egy darabig mert lehet épp csak egy rosszabb időszakban vagyunk amit majd kiheverünk!Ez nem baj,hisz ilyenből akadni fog a házasság alatt is!:)
Mi 4 hónap járás után költöztünk össze,8 hónap után eljegyzés,lassan 2 éve együtt vagyunk,van egy lakásunk,és jövőre tervezzük az esküvőt,úgy hogy én házasság ellenes voltam!:)De megismertem,tökéletes a kapcsolatunk "vitákkal" együtt(ami nagyon nagyon kevés),és vele érzem hogy igen,bármikor hozzá mennék,akár a tányértörés közepén is(ami tart kb 10 percig)!:)
DE a másik része hogy volt egy barátom 16 évesen,első nagy szerelem,együtt élés,asszony sors stb stb!Úgy éreztem hogy simán vele leélném az életem....
Aztán 1 év után felröppent a hír hogy lehet hogy el akar jegyezni...hát mit mondjak,nem volt őszinte a mosolyom!Úgy örültem neki,de valahogy még se!Ugyan ez volt mint nálad,hogy "jó" a kapcsolat(én akkor annak hittem,annak akartam hinni)...de biztos akarom én ezt?Biztos ő az igazi?(és jelzem nem ő volt az első szóval nem a kíváncsiság a többi után mondatta ezt velem)Na hál istennek nem kért meg,és még ledörrentettünk 2 évet!Hát így utólag örülök hogy nem őt mondhattam a vőlegényemnek!...
Ezt csak tapasztalatként írtam le!Nem biztos hogy nálatok is így van!Mérlegelj,próbálj kicsit kiszakadni a rózsaszín ködből aztán rájössz hogy valóban akarod e vagy sem!:)Inkább most mint később!
Remélem az előző példám a helyes és csak pillanatnyiak ezek a rossz gondolatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!