Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre melyik ruha lenne jobb?
Babát várok és súlyfelesleg is van rajtam alkatilag homokóra vagyok. Szeptember 6-án lesz az esküvő.
Ezeket a ruhákat néztem ki:
1)
2)
Amit az utolsó linkelt, nagyon aranyosak, valami ehhez hasonlót válassz!
A feketét semmiképp se válaszd, hisz egy boldog kismama és menyasszony vagy,az nem oda illik.
A kék csinos de nem esküvőre való, még ha egyszerű,akkor sem.
Az a világos nadrág jó,valami világos felsővel. Nekem a fehér felső is tetszik, azt később is tudod hordani.
Sok boldogságot!
Szia.Remélem nem bátódsz meg,de egyik sem,azok közül,amit te linkeltél.Mindegyik szűk lesz és az hogy a pocid kiadja nagyon,az még hagyján,de súlyfelesleged is.
Én arra a két elsőre szavaznék,amit a 22:04-es belinkelt.Mind a kettőben csinos lennél,akár hozzá illő nadrággal is,de ha nem idegenkedsz a szoknyátol,egy térd-térd fölöttig érővel simán felveheted.
Köszönöm a segítségeteket. Nagyon szépek amiket linkeltél 22:04-es. Nem szeretem a szoknyát. :( Ha valakinek van még valami ötlete azt előre is köszönöm.
Találtam még egy szép blúzt ez hogy tetszik Nektek:
Ennek a hátán van egy szép masni és szép csipkés. Elől a cipzár zavar.
08:29 vagyok
Na ez az utolsó ruha amit linkeltél, az szerintem nagyon aranyos, csinos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!