Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után házasodtatok össze?
Szia!
22 voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel. Ő akkor volt 24. 4 évvel később házasodtunk össze. Már 5 éve vagyunk házasok. Az esküvő előtt a körülmények miatt nem laktunk együtt.
Extra ötlet az esküvőre? Mi a földalattival fuvaroztuk a vendégeinket a templom és a lagzi helyszíne között.
Én 21 voltam a párom 29. 3 éve jártunk együtt, 1 évet éltünk együtt az esküvő előtt.
Kedden lesz a 3. házassági évfordulónk :)
21 évesek voltunk, amikor találkoztunk. 1 év után költöztünk össze, 3 éve, 28 évesen házasodtunk. 1 gyerekünk van, eddig minden oké :)
Extra tipp: az esküvő persze a ti napotok, de gondoljatok bele a násznép helyébe is és ne húzzátok az időt számukra lehet, hogy unalmas vagy ciki vagy csak kiéheztetős programokkal.
Amikor összejöttünk Én 16 voltam a mostmár férjem 18.
7 év után házasodtunk össze.A kilencedik évben született a kislányunk és a 13 évben a kisfiunk.Most idén 15 éve,hogy együtt vagyunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!