Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor esküvő?
Figyelt kérdés
mit gondoltok róla? kivitelezhető? mármint találok e anyakönyvvezetőt, éttermet, és minden egyebet? vagy ez egy eleve rossz ötlet. szilveszterkor találkoztunk párommal, és ezért gondoltam.2011. júl. 19. 20:08
11/15 anonim válasza:
Az első ruha beleszeretős:)
Én sem szerettem volna hófehérben esküdni,ezért több ilyen ruhát próbáltam.Gyönyörűek.Mellé valami piros dísz a hajba,na és a körömre.
Hú,kicsit elkalandoztam:)
12/15 anonim válasza:
Szerintem foglalas elött vegig kellene mindet kerdezni. Föleg az etterem kerdeses. Mert legtöbbje szervez valami szilveszteri bulit, aki esetleg nem, az meg pont azert nem, hogy egysezr az evben bulizhasson.
13/15 anonim válasza:
Szerintem jó és aranyos ötlet:) Ilyen soha nem jutna eszembe. Nagyon tetszik...:D Próbáld mindenképpen megszervezni!!!! Sok sikert:)
14/15 anonim válasza:
Meg annyi jutott eszembe, hogy szerintem szamitani lehet arra is, hogy dragabban vallaja az etterem, mint egy normal hetvegen.
Sok boldogsagot!!
utolsoelötti
15/15 anonim válasza:
Aranyos gondolat,de én azért nem tartanám télen,mert nálunk az a szokás hogy elgyalogolunk mind 2 násznagyhoz,aztán a vőlegényt kikérjük,majd a menyasszonyt,utána a tanácsházára a polgári esküvőre és végül a templomba,onnan pedig vissza a lagzi helyére,és hóban érdekes lehet gyalogolni. vagy ti nem vonultok át az egész városon?:) valaki írta,hogy lehet,hogy bulizni akarnának,nem pedig esküvőre menni,szerintem ki lehet hagyni 1 szilvesztert,lesz még annyi,amikor lehet bulizni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!