Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőt otthon? Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőt otthon? Vélemények?

Figyelt kérdés

Jövő májusra tervezzük az esküvőnket a vőlegényemmel. Idén vettünk egy takaros házat a Balaton-felvidéken, amire ráférne a felújítás (Festés, csempézés, kisebb munkálatok). Mivel nem fér bele a keretünkbe mind a kettő, ezért úgy tervezzük, hogy a felújított házunkban tartanánk meg az esküvőnket. (Amolyan kerti partit csapnánk)

Arra gondoltam dekoráció terén, hogy kihasználnám a kert adottságit. (Elég hosszú, lejtős területről van szó)

A ház a telek elején van, egy elég nagy hátsó terasszal, ahol elférne 30-40 fő. Lampionokkal és virágokkal díszítenénk fel a kertet, plusz van egy kis kerti tavunk, amibe szalaggal átkötött úszó gyertyákat tennék. A zenét a barátaink biztosítanák, akik lassan 10 éve alkotnak egy zenekart. Számításaim szerint egész olcsón megúsznánk az egészet, egyben tartanánk egy ház avatót is, mert a rokonok még nem látták a házunkat. (A párommal szabolcsiak vagyunk, csak itt a Balatonnál találtunk a végzettségünknek megfelelő munkát)

/Az otthoniaknak megemlítettem az ötletünket és mit ne mondjak, elég nagy felháborodást váltott ki anyukám és nagymamám részéről. Ők minden áron nagy felhajtást akarnak, igazi vidékies lagzit, mert nálunk ez így szokás.

Édesapám nem szól bele, ő támogatja az elképzelésünket./

Nektek tetszene egy ilyen esküvő? Milyen dekorációkat tudnátok még ajánlani? Esetleg tartott valaki közületek hasonló esküvőt?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. júl. 19. 14:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gyönyörű lenne a leírtak alapján!!! Sok boldogságot! Én nem engednék a szülőknek, volt nekik is esküvőjük, ez nem az övék :)
2011. júl. 19. 16:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia először is gratulálok mind a házhoz mind a közelgő esküvőhöz viszont én a májusi időpontot át tenném júliusra inkább vagy augusztus elejére mert akkor az éjszakák sokkal melegebbek májusban még elég hidegek.

És jó ötlet a kertben tartani nekünk is ott volt meg tartva 32 voltunk csak szűk család bográcsos apósom csinálta a levest anyósom főzte a sütiket anyum és mamám csinálta a tömények "pálinka párféle likőr" a másik nagyim adta. Mindenki kényelmes lenge nyári ruhában volt és nagyon élvezte. És az időnk is remek volt 34-fok délutánra a násznép nagy része a kerti medencében landolt vagy dobtak. Az én nagyim is felhajtásos lagzit akart volna de sikerült meggyőzni /habár mi 1 hét alatt szerveztünk le mindent egyéb okok miatt/ és amikor a násznép nagy része a kerti csobogóban evickélt vagy dobták mamám csak nevetett hogy sok fajta lagziba volt de ilyen jól sehol sem mulatott. Csak el kel nekik mondani titeket ez tenne boldoggá nektek ez lenne az álom esküvő és ha meg látnák a helyszínt biztos nekik is meg fog változni a véleményük olyat meg sajnos úgy sem tudsz ki találni hogy 100% osan mindenkinek tetszen

2011. júl. 19. 18:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon klasszul hangzik, szerintem nagyon jó ötlet!!
2011. júl. 19. 19:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó ötlet, biztosan nagyon hangulatos lesz!!

A lampionok, úszó gyertyák, virágok tök jó díszek, esetleg lehetnek még lufik is, este meg lehet fáklyákat tűzni a földbe. De szerintem ne legyen túldíszített, hogy megmaradjon a keretetek és az új otthonotok természetes varázsa is.

Azt nem írtad, hogy fedett-e a terasz, vagy egy része, de legyetek felkészülve az esőre is.

Olyan esküvőt szervezz, amilyet Te és a párod szeretnétek, főleg, ha Ti fizetitek. A nagymamádnak és anyukádnak volt saját esküvője, ez viszont a Ti napotok, és a Ti döntésetek. Ebből ne engedjetek, nehogy később megbánjátok, hogy nem olyan volt az esküvőtök, amilyet kitaláltatok. Azok alapján, amiket leírtál, szerintem össze lehet hozni egy nagyon klassz kerti partis esküvőt, amin mindenki jól érezheti magát.

Sok boldogságot!

2011. júl. 20. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!