Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaz lehet az, hogy összeházas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az, hogy összeházasodás után más lesz, minden könnyebben elromolhat a kapcsolat a párok között? Mik a tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy a kapcsolat minősége nem a házasság tényén magán kell múljon. Szerintem az egy szerelmes kapcsolatának megerősítésének, annak kifejezésének legmagasabb szintje, hogy igen is úgy gondolják, és kimondják: örökre veled.

De ez után mért változna otthon akármi is? Valaki így vélekedett. Szerintetek?

2009. márc. 28. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem teljesen olyan maradt a kapcsolatom, mint a házasság előtt volt, pedig nem éltünk együtt előtte, csak kb. 1 hónapot töltöttünk teljesen egy fedél alatt előtte. Szerintem azoknál van nagy változás, akik nem őszinték egymással és azért az esküvő után a legtöbb ember jobban elengedi magát és kijön belőle az igazi természete. Illetve ennek köze lehet ahhoz is, hogy akik az esküvő után költöznek össze, de még sosem laktak egy fedél alatt, addig nem tudják, hogy milyen is szó szerint együtt. Nem hiszem, hogy ez annyira a házasság tényén múlna. Inkább azon, hogy lakva ismerszik meg az ember és ha már nem játszik rá, akkor lehet, hogy nem tudja a másik elviselni a valós természetét.
2009. márc. 28. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Jó esetben elmélyül és sokrétűvé válik. De úgy kell indulni, hogy Most kezdődik minden!A kettőnk közös élete! Nem úgy, hogy na, rév!

ezért nem jó olyan sokáig várni.

A nősülendőket a férfikollégák mindig cukkolják: na, beadtad a derekad, járombahajtod a fejed, vége a szépéletnek...ez a móka része, az ifjúkor, az egyéni élet temetése(elsiratása) mielőtt elkezdődne valami új.Új és más.Még ha együtt éltetek is már.

2009. márc. 28. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
teljesen egyet értek az első válaszolóval.lakva ismeri meg a másikat.mi elött összeházasodtunk 3 évig éltünk együtt,már másfél éve vagyunk házasok és ugyan úgy szeretjük egymást mint az előtt.az amikor kimondtuk az igent és felvettem férjem nevét még jobban tudtam, bizonyítottam,hogy tiszta szívemből szeretem és csak ő hozzá tartozom.semmi nem változott meg kettőnk közt boldog házasok vagyunk.
2009. márc. 28. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok házas,de én szerintem két indok is lehet a fentieken kivül:

1.Nagyon nyeregbe érzik magukat a "papir" miatt!

2.Lehet nem tudatossan de rájöttek hogy na még se kellett volna(még)!Akár a tudatalattijukba!

Szerintem...!!!!:)

2009. márc. 28. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Á, ez természet kérdése.

Van, akiknek az együttélés is elég a langyosvízhez, sőt, van, akinek pár hónap járás is elég... :S

De vannak olyanok is, akik házasságban is szenvedélyesen szeretik egymást, és udvarolnak egymásnak. :) Csak akarni kell!

2009. márc. 28. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A párok nagyon sokszor figyelmen kívül hagyják, hogy az esküvő nem a történet happy end-es, cukormázas vége, hanem valójában még csak ott kezdődnek a dolgok. :P

Szerintem az esküvő tényétől nem szabadna változnia a kapcsolatnak, max. jó irányba, tehát erősödnie, mélyülnie kellene, nem ellaposodnia. Én a saját házasságomat valahogy így élem meg, és büszkén mondhatom: boldog vagyok. Boldog vagyok, mert tudom, hogy van mellettem valaki, akire mindig számíthatok, akivel együtt kormányozzuk a hajót, aki megvéd, ha valami baj van, és aki folyamatos biztonságot képes adni. A biztonságnál szerintem nincs is jobb dolog a világon, de sajnos sok ember az izgalmat többre tartja addig, amíg nem kerül teljesen kilátástalan helyzetbe. Azt gondolom, hogy ha a házasságot mindkét fél komolyan gondolta, és tisztában van azzal, mit jelent az "örökre" szó, akkor nem lehet baj a házasságból. Más tészta, hogy a nagy többség ezt nem gondolja végig, mielőtt kimondja az igent...

2009. márc. 28. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
igen, mert a legtöbb nő addig hisztizik amíg feleségül nem veszik, és megvannak arról győződve hogy ha megházasodnak, akkor majd milyen jó lesz és elmélyül a kapcsolatuk meg ilyenek, pedig ez k*rvára nem igaz, semmi mágikus hatása nincs az esküvőnek, az csak egy szertartás egy papírral, ezért is csalódnak a nők, és ezért lesz rosszabb egy mondjuk 5-10 éves kapcsolat a házzaság után szerintem. ha valaki fel akarja dobni a kapcsolatát az ne házasodjon hanem vegyen egy rohadt bilincset vagy valamit.
2009. márc. 29. 05:00
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
A kapcsolatot a gyerek születése teszi tönkre, nem az esküvő. Nézzetek statisztikákat. A gyerek ront el mindent.
2009. márc. 29. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
hát szóval házasaágban ugyanaz lesz a kapcsoaltat mint a normál kpcsiban is..de hazzsaság alattt megesik h változhat a kapcsolat.de amugy gyerekek nem a hibásak h maittunk szétmennek ..én sose házasodnék össze mert tudom elobb utobbb elválunk ugyis,sztem házzsaság hülyeség,nekem elég ha párolep szé gyűrűvel vagy egyébb valami aprosággal igy is tudom h szeret engem:)mmeg...én maradok élettársi kpcsoltban:)
2009. márc. 29. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
10 ev egyutteles utan hazasodtunk ossze. semmi valtozas nem tortent, csak a gyuru az ujjunkon. DE a naszuton "osszejott" baba megvaltoztatta az eletunk (még jobb irányba), de valoszinuleg naszut nelkul is osszejott volna :))
2009. márc. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!