Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az, hogy összeházasodás után más lesz, minden könnyebben elromolhat a kapcsolat a párok között? Mik a tapasztalatok, vélemények?
Én úgy gondolom, hogy a kapcsolat minősége nem a házasság tényén magán kell múljon. Szerintem az egy szerelmes kapcsolatának megerősítésének, annak kifejezésének legmagasabb szintje, hogy igen is úgy gondolják, és kimondják: örökre veled.
De ez után mért változna otthon akármi is? Valaki így vélekedett. Szerintetek?
Nem. Jó esetben elmélyül és sokrétűvé válik. De úgy kell indulni, hogy Most kezdődik minden!A kettőnk közös élete! Nem úgy, hogy na, rév!
ezért nem jó olyan sokáig várni.
A nősülendőket a férfikollégák mindig cukkolják: na, beadtad a derekad, járombahajtod a fejed, vége a szépéletnek...ez a móka része, az ifjúkor, az egyéni élet temetése(elsiratása) mielőtt elkezdődne valami új.Új és más.Még ha együtt éltetek is már.
Nem vagyok házas,de én szerintem két indok is lehet a fentieken kivül:
1.Nagyon nyeregbe érzik magukat a "papir" miatt!
2.Lehet nem tudatossan de rájöttek hogy na még se kellett volna(még)!Akár a tudatalattijukba!
Szerintem...!!!!:)
Á, ez természet kérdése.
Van, akiknek az együttélés is elég a langyosvízhez, sőt, van, akinek pár hónap járás is elég... :S
De vannak olyanok is, akik házasságban is szenvedélyesen szeretik egymást, és udvarolnak egymásnak. :) Csak akarni kell!
A párok nagyon sokszor figyelmen kívül hagyják, hogy az esküvő nem a történet happy end-es, cukormázas vége, hanem valójában még csak ott kezdődnek a dolgok. :P
Szerintem az esküvő tényétől nem szabadna változnia a kapcsolatnak, max. jó irányba, tehát erősödnie, mélyülnie kellene, nem ellaposodnia. Én a saját házasságomat valahogy így élem meg, és büszkén mondhatom: boldog vagyok. Boldog vagyok, mert tudom, hogy van mellettem valaki, akire mindig számíthatok, akivel együtt kormányozzuk a hajót, aki megvéd, ha valami baj van, és aki folyamatos biztonságot képes adni. A biztonságnál szerintem nincs is jobb dolog a világon, de sajnos sok ember az izgalmat többre tartja addig, amíg nem kerül teljesen kilátástalan helyzetbe. Azt gondolom, hogy ha a házasságot mindkét fél komolyan gondolta, és tisztában van azzal, mit jelent az "örökre" szó, akkor nem lehet baj a házasságból. Más tészta, hogy a nagy többség ezt nem gondolja végig, mielőtt kimondja az igent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!