Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sátras lagzi 15-20 fokban?
Holnap (11.07.02.) lesz egy lagzi, ahova megyünk. Vettem egy csini nyakpántos ruhát, stólát is hozzá, de azt hiszem nem veszem fel, harisnyával is hideg lesz:(. Sátorban szerintetek mennyire lesz melegebb, mint kint? Gondolom annyira nem, mint egy rendes benti helyen.
Azt se tudom mit vegyek így fel. Felsőt rövid ujjút vagy hosszú ujjút + blézert?
Hát azt a ruhát semmiképp ne vedd fel. A lagzi gondolom nem napközben lesz, éjszakára meg 11-12 fokot mondanak! A sátorban sem lesz olyan meleg.
Mindenképp nadrágot és zárt cipőt vegyél (felfázni a legrosszabb), és mondjuk rövid ujjú felsőt és blézert. És a kocsiban legyen még nálad egy kabát is, ha netán fáznál. A ruhát majd fölveszed legközelebb :(
..én is már csak azért is felvenném. Plusz nagy igazság, hogy esztek-isztok-táncoltok, és máris nem lesz olyan hideg. A sátor azért bent tartja a meleget valamennyire. Mindenesetre vigyél valami kis blézer szerűséget, hogy a hátad ne fázzon, plusz lehetőség szerint valami kis csinos, de zárt cipőt, amihez tudsz harisnyát is venni.
Te tudod mennyire vagy fázós, de én így tennék. :)
Hát én is felvenném. Ha már megvettem, abban vacognék.
Hát nem tudom a válaszolók között hányan voltak igazi sátras lagziban, de a sátor alatt bent marad a levegő, ott még lehet meleged is lesz, mondjuk ha valamiért ki kell alóla menni, hát az neccesebb. De a sátorban én nagyon kétlem, hogy fáznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!