Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok akik itt találkoztak először aztán később személyesen, és esküvő lett belőle? Vagy csak sima barátság?
Figyelt kérdés
Esetleg gyerek?
Éjjel felébredtem és ez jutott eszembe. Sokszor olvasom azt, hogy privátban beszéljünk, írnak egymásnak, és kíváncsi vagyok, hogy lett-e egy levélből kapcsolat.
2011. jún. 23. 20:04
11/14 anonim válasza:
Vőlegényemmel egy internetes társkeresőn ismertem meg. Jövőre lesz az esküvőnk. Szintén egy társkeresőn ismertem meg az egyik legjobb barátomat.
12/14 anonim válasza:
Én az egyik legjobb barátnömet ismertem meg tavaly ezen az oldalon.
Terhesség kategóriában, hogy 16 éves, babát vár, szívesen ismerkedne.
Én akkor voltam azt hiszem 7-8 hónapos terhes a lányommal. Sokat írtunk egymásnak, de az elsö találkozásra csak idén, a kisfia születése után került sor. Nagyon imádom öt!:)
23/N
13/14 anonim válasza:
én nem itt, de neten ismerkedtem meg a párommal, és a legjobb barátnőmmel is :)
14/14 anonim válasza:
Több ismerősöm is netes társkeresőn ismerkedett meg a párjával. Az egyiknek tavaly volt az esküvője, idén született a babájuk és csuda aranyos páros együtt! :) Anyukám is próbálkozik netes társkeresőn, de neki azért voltak negatív tapasztalatai. Én is ismerkedtem már neten, nem társkeresőn, hanem fórumokon és találkoztam is néhányukkal, bár már nem tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!