Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanád?
Melyik az az 1(!) esküvői ruha, amelyiket választanád a felsoroltak közül? Miért? :) /Bocsi a hosszú linkekért :)/
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
3. és 6.
A kettő közül pedig a 6.
2 és 10, mert nekem az a lényeg, hogy ne legyen abroncsom, ugyanakkor mégis hatalmas legyen a szoknyám. Ez ugye a sok réteg tüllnek köszönhető. Illetve azt is akarom, ha leülök, szinten ne is látszódjak ki a sok tüllből, erre vágyom a legjobban. A második ruhát amúgy már én is megtaláltam egyszer, el is mentettem, hogy ha oda jutok, legyen mit mutogatni a szalonban, hogy milyen stílusra vágyok :D
A többi ruhára azért nem esne a választásom, mert vagy nem hófehér, vagy nem a stílusom, vagy - és ez az 50% kb - szörnyen igénytelenül és gagyi anyagokból van megvarrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!