Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári vagy templomi? Melyiket választottátok? Sok vendég, vagy meghitt családi? Kerti party vagy beltéri?
nekünk csak polgári esküvőnk volt, csak a család volt ott, 20 fő. utána a kertben ettünk pörit meg rengeteg sütit aztán éjfélkor hazazavartunk mindenkit :)
már pocakos voltam, így nem akartunk nagy felhajtást de ha minden igaz jövőre lesz a templomi esküvőnk, most nagy bulit szeretnénk, a barátokat is meghívni, étteremben, terülj-terülj asztalkámmal meg vőfélyjel :)
kérdés, hogy lesz-e rá keret vagy várunk vele a kistesóig :)
Mindenképp polgári, mert nem vagyok vallásos, így meg képmutatásnak tartanám a templomit, ráadásul a polgári is lehet ugyanolyan meghitt és elegáns.
Ami a beltéri/kültéri kérdést illeti... a szertartást, ha az idő engedi, szabadtéren szeretném... a lagzit/vacsit inkább beltéri helyen, vagy olyan helyen, ahol ki is lehet menni egy kertbe, de van beltéri étteremrésze is.
Vendégszámról... arany középút. Utálom a nagy tömeget, szval ilyen 100+ vendégem nem lesz, viszont vannak barátok, akiket szeretnék meghívni (sőt, a legtöbbjük sokkal többet jelent, mint a családom legtöbb tagja), és az ilen 10-20 fős lakodalmak sem az én világom...
Ha rajtam múlna kevés vendég, kerti-party itthon, vagy elutazni valahova kettesben. Mivel a párom nagy, hagyományos 800 fős lagzit szeretett volna, így a kettő között megegyeztünk.
Lesz polgári és templomi is, 130 vendég, beltéri,de a polgári kinti helyszínen.
Nekem a templomi esküvő olyan dolog, hogy vallásosságomnál fogva magától értetődik, ez természetes, hogy ha megtalálom majd életem párját, akkor a Jóisten szent színe elé járuljak vele. Nem pedig annak a függvénye, hogy hány embert akarok meghívni az esküvőre.
Aki nem vallásos, pusztán divatból, meg azért hogy szép egy ilyen szertartás, ne menjen templomba, ez nem arról szól!
21/L
4-es írta: "megesküdtök valami meghitt, eldugott kis templomban édeskettesben." Ilyet lehet?
Bocs ha off,de már annyi mindent olvasok...Mi kis kéttanús polgárit tervezünk,de szeretnénk templomit is... Tehát ez kivitelezhető amit 4-es Válaszoló ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!