Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre tervezzük az eljegyzést és az esküvőt is. Nem lesz túl késői az időpont?
Nálunk (Pest megyei falu) és a környéken egy évvel előbb el kell kezdeni szervezni a lagzit, le kell foglalni a helyet, a papot, az anyakönyvvezetőt, zenekart stb. Nehéz egy olyan szombatot találni, ami még minden fent említettnek szabad.
A ruha, kaja, meghívó leszervezése tényleg megoldható pár hónap alatt, de a helyszíneket időben foglaljátok le.
Szerintem a vendégeknek is elég pár hónap "felkészülési idő".
Attól még elkezdhettek korábban szervezkedni, a szülők tudta nélkül.
Nem hiszem, hogy az időpont kiválasztásához, vagy egy étterem lefoglalásához a szülők aláírása lenne szükséges.
Szerintem sincs semmi baj azzal, hogy 3 hónap van az eljegyzés és az esküvő között. Mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja.
Személyes megjegyzés: megbeszélitek közösen, hogy a párod mikor kérje meg a kezedet? Nekem ez egy kicsit furcsa.
Mikor összejöttünk már akkor bejelentette, hogy a 23.születésnapomon megkéri a kezem. Pedig akkor még csak 21 múltam. De azóta is köti az ebet a karóhoz. mondtam neki, hogy ne születésnapomon kérje meg hanem meglepetés szerűen de ő így akarja. Azt mondja ettől szebb születésnapi ajándékot nem adhatna nekem.
Mi is elég sokan leszünk. Mondjuk én nem akarok csak 60-80fől lagzit de anyummal mikor szóba került ez a téma azt mondta, hogy kb. 150fő összejön csak a mi rokonságunkból:S. Ennek én nem vagyok híve, de ha ő állja a rokonoknak a kaját meg a többit nem bánom. Én akiket meg akarok hívni annak a 30-40főnek állom a részét vagyis ilyent, hogy kaja pia a többit fizesse ő.
Nem azért mert szeretnék nagy lagzit csak pénz nincs rá csak egy kisebb esküvőre. A másik az, hogy nem sok értelmét látom meghívni a nagymamám testvérének az unokáját meg ilyeneket. De ha a szüleim ezeknek állják az anyagi részét én nem bánom:)
Most voltunk egy évesek. Jövőre már két évesek leszünk:)
De nem két éretlen kiskamaszról van szó vagyis bízom benne és remélem nem válás lesz a vége.
Mondhatnám azt, hogy a miénk kivétel de sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!