Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytak már titeket faképnél az esküvő előtt?
Ufff..majdnem...
Nálunk szokás rádión keresztül zenéket küldeni az ifjú
párnak a lagzi előtt egy héttel!
A régi utcámból ahol laktam annó egy ismerősöm a rádióban dolgozik!Amikor meghallotta,hogy férjhez megyek akkor ő is küldött nekem pár zenét a fia,a férje és a saját nevében!
Nos a vőlegényem ezen felháborodott,hogy biztos,hogy ezeket a zenéket az ex pasim küldi!Pedig semmi közöm sem volt ahhoz a fiúhoz,soha csak utcabeli volt,gyerekként együtt játszottunk!Ebböl nagy patáliát csapott,szakítani akart az esküvő előtt 1 héttel!De nem történt meg...
Pedig lehet,hogy kellett volna,,,
Akkor még nem hittem,nem akartam hinni,hogy nem is olyan jó ember mint amilyennek lefesti magát:**
Amúgy apósom,a párom édesapja ugyanígy járt!Az esküvőjük előtt pár nappal kiderült,hogy a leendő ara mással is kufircol!Lefújták az esküvőt pedig már minden elvolt készítve...
Majdnem megismétlődött a történelem...://
Ezt így leírva,átgondolva Mounika show sajna....
Én egy olyan sztorit ismerek, ahol egy pár 7-8 éve volt már együtt, mikor is egy nyári hónapra kitűzték az esküvőt. A lagzi előtt kiderült, hogy a fickó összefeküdt a menyasszony legjobb barátnőjével, aki terhes lett.
Végül a lagzi meg lett tartva, csak menyasszony csere történt.
Azóta a cserben hagyott lány boldog családi életet él egy másik emberrel természetesen, míg a fickó vergődik egyik csajtól a másikig, ugyanis a csaj megszül és elváltak.
Hab a tortán, hogy a második menyasszonynak is volt egy párja, akinek szintén egy másik lánnyal van családja, viszont ő meg vissza járkál az első barátnőjéhez, azaz a második menyasszonyhoz udvarolgatni, vagy valami ilyesmi.
Na így kerek és szép ez a történet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!