Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan ültessük a vendégeket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ültessük a vendégeket? Vegyesen vagy egyik helyre a vőlegény rokonai, másikra a menyasszonyé? Legyen a gyerekeknek külön asztal vagy a családjukhoz üljenek?

Figyelt kérdés
Az már biztos, hogy ültetés lesz. (Sajnos sok a rossz tapasztalat, valaki előrefurakodik, akik meg fontosak, azok meg valahol messze ülnek.) Szüleink ugyan találkoztak már,így a szűk család ismeri egymást, de különben nem. Kb azonos a rokonság nagysága + a barátok. Tehát 40+40+40 fő.
2011. jún. 6. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez nehéz kérdés... már csak azért is, mert ehhez ismernünk kéne az összes vendéget... van, aki könnyen felodódik társaságban, van, aki nem...

Én személy szt úgy gondolom, hogy nagyon össze-vissza kavarni a társaságot nem érdemes, inkább legyenek egy asztalnál azok, akik már ismerik egymást... de ha mondjuk van egy-két fiatalabb vendég (tini vagy a 20as éveik elején járók, már ha a vendégsereg nagy része nem ilyen korú :D), akkor lehet, hogy őket célszerű egy asztalhoz ültetni... annál rosszabb nincs, amikor a vendégsereg nagy része 30-40 fölött van, és vkit meghívnak családotul, jön velük a tini gyerek, és halálra unja magát a részint idősebbekből álló asztalnál, mert folyton olyan dolgokról beszélnek, amit ő esetleg még nem ért (vagy olyan dolgokról, amikbe egy 13-15 éves emberke nem igazán akar belegondolni, főleg nem egy esküvői vacsin... pl. betegségek meg hasonlók), és amikor hozzászólnak, akkor csak a suliról faggatják...

2011. jún. 9. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi úgy csináltuk, hogy a legközelebbi rokonokat a fő asztalhoz ültettük, a násznagyokat mellénk. Egyik oldalt az én rokonaim voltak, a másikon a páromé. A gyerekeket nem ültettük külön, hanem a családjuk mellé.

A többi rokont, barátot úgy (mivel közel azonos számú embert hívtunk), hogy az ismerősöket egymás közelébe.

2011. jún. 9. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó 5let az ültetés, nálunk jól működött. Tesómék nem foglalkoztak vele, végül én csináltam meg anélkül, hogy ismerném a sógornőm családját. A mi részünkről minden oké volt, sógornőm családjából sajnos volt probléma.

Gyerekek szeretnek külön bulizni!!!!!

2011. jún. 10. 11:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazából az is még a gond, hogy nagy a szűk család. Szüleim elváltak, úgyhogy van anya,apa,pótapa, apám csaja, párom anyukája, vagyunk mi ketten, van 6 tesóm, nagyszülőkből is van 4, plusz a tanuk, párjaik, tehát nálunk nem működik, hogy mind egy asztalhoz üljünk.
2011. jún. 10. 11:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy csak mi és tanuk, vagy csak a szülők ülnének ott. Jó ötlet???
2011. jún. 10. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:

nálunk csak mi és a tanúink ültünk a fő asztalnál!! nagyon bevált, hogy a családot "részekre" bontottuk, mert bár már 20 éve elváltak a szüleim, de nem lettek puszi pajtások. viszont mindenki nagyon kulturáltan viselkedett, de nem ártott, hogy előre gondolkodtunk. bal oldalunkon Anyuék (nagyistól, rokonostól), jobbunkon férjem családja+Apumék, velünk rézsút szemben a barátok teljes létszámban.

Ági

2011. jún. 10. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!