Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ültessük a vendégeket? Vegyesen vagy egyik helyre a vőlegény rokonai, másikra a menyasszonyé? Legyen a gyerekeknek külön asztal vagy a családjukhoz üljenek?
Ez nehéz kérdés... már csak azért is, mert ehhez ismernünk kéne az összes vendéget... van, aki könnyen felodódik társaságban, van, aki nem...
Én személy szt úgy gondolom, hogy nagyon össze-vissza kavarni a társaságot nem érdemes, inkább legyenek egy asztalnál azok, akik már ismerik egymást... de ha mondjuk van egy-két fiatalabb vendég (tini vagy a 20as éveik elején járók, már ha a vendégsereg nagy része nem ilyen korú :D), akkor lehet, hogy őket célszerű egy asztalhoz ültetni... annál rosszabb nincs, amikor a vendégsereg nagy része 30-40 fölött van, és vkit meghívnak családotul, jön velük a tini gyerek, és halálra unja magát a részint idősebbekből álló asztalnál, mert folyton olyan dolgokról beszélnek, amit ő esetleg még nem ért (vagy olyan dolgokról, amikbe egy 13-15 éves emberke nem igazán akar belegondolni, főleg nem egy esküvői vacsin... pl. betegségek meg hasonlók), és amikor hozzászólnak, akkor csak a suliról faggatják...
Mi úgy csináltuk, hogy a legközelebbi rokonokat a fő asztalhoz ültettük, a násznagyokat mellénk. Egyik oldalt az én rokonaim voltak, a másikon a páromé. A gyerekeket nem ültettük külön, hanem a családjuk mellé.
A többi rokont, barátot úgy (mivel közel azonos számú embert hívtunk), hogy az ismerősöket egymás közelébe.
Jó 5let az ültetés, nálunk jól működött. Tesómék nem foglalkoztak vele, végül én csináltam meg anélkül, hogy ismerném a sógornőm családját. A mi részünkről minden oké volt, sógornőm családjából sajnos volt probléma.
Gyerekek szeretnek külön bulizni!!!!!
nálunk csak mi és a tanúink ültünk a fő asztalnál!! nagyon bevált, hogy a családot "részekre" bontottuk, mert bár már 20 éve elváltak a szüleim, de nem lettek puszi pajtások. viszont mindenki nagyon kulturáltan viselkedett, de nem ártott, hogy előre gondolkodtunk. bal oldalunkon Anyuék (nagyistól, rokonostól), jobbunkon férjem családja+Apumék, velünk rézsút szemben a barátok teljes létszámban.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!