Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer linkelt egy válaszoló egy esküvői ruhaszalont. Elite, elegant, valami ilyesmi neve volt, de nem találtam. Melyik lehet az?
Figyelt kérdés
csodaszépek voltak a ruháik, anno ki is néztem egy modellt, de elfelejtettem a nevét. valami egyszerűneve volt, elite, eckluzív, elegant vagy valami ilyesmi, de így nem találtam meg.
férfiaknak is kínált öltönyöket, bézs a honlap színe. másra nem emlékszem. köszi!
2011. jún. 4. 16:11
3/5 A kérdező kommentje:
óó, köszönöm
egyszerűen álomszépek
2011. jún. 4. 16:41
5/5 A kérdező kommentje:
La Sposa:3, 6, 20
St.Patcik:10
ezek a kedvencek. anno a La Sposa 20as modellje volta kedvencem, de most ezek közül kell választanom, minda csodaszép.
2011. jún. 5. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!