Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyek ruhát? Főleg Budapesten vagy a környéken. Varratás is szóba jöhet!
Teljesen el vagyok keseredve. Ma voltam 4 üzletben és sehol nem volt a méretemben ruha. mell: 120 derék: 88 csípő: 119
Sima ruhákból 46-48-as kell.
Szia!
Kistarcsán a Szilka szalonban vannak nagyon szép ruhák, nekem is 46-os kellett 2 héttel ezelőtt:)
S én 3 héttel az esküvő előt kerestem magamnak ruhát, s volt nem is egy, meg nem is drágák.
Én se épp az az incifinci kis testalkat vagyok de talátam ruhát, az Asia centerben az emeleten van egy menyasszonyi ruha szalon, van nekik amúgy Budapesten a Kresz Géza utcában is szalonjuk a Nyugatinál.
Bementem, mondtam a csajnak milyen az elképzelésem, és mindjárt előjött egy-két ruhával, ami pont jó volt, pont olyan amilyet mondtam neki, és meg is vettem egyet Durván 40.000.- Ft volt. Van egy honlapjiuk is, de ott közel sincs annyi ruha dent, mint amennyiük van:
Sok sikert :)
Én nagyon tudom ajánlani az Angel Esküvői Szalont. Itt a honlapjuk:
Én már jártam náluk, bármikor megvarrják azt a ruhát, amelyiket szeretnéd. A tulajdonos egy nagyon aranyos, fiatal hölgy, de nagyon érti a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!